Pari viikkoa sitten uutisoimme, että Tampere haluaa olla kilpapelaamisen edelläkävijä. Kaupunki oli sijoittanut 20,000 euroa tähän tarkoitukseen.

Nyt Oululehti uutisoi, että Oulun Rantakadun toriaittoihin avataan helmikuun aikana täysin uusi esports-keskus. Hankkeen taustalla on Hercules Esports, joka tekee yhteistyötä Oulun kaupungin kanssa.

Aitassa tullaan järjestämään toimintaa kaikenikäisille pelaajille ja valmennusryhmiä tulee vetävät ammattivalmentajat. Peleinä tulee olemaan kaikki tämän hetken suosituimmat teokset.

Jutussa haastateltu seuran manageri Tuomas Tarkki lupaa, että vaikka tilat eivät ole tavallisesti kellon ympäri auki, niin treenejä voidaan silti tarpeen mukaan järjestää yön yli. Vuoden loppuun mennessä Hercules Esportilla on tarkoitus avata yhteensä neljä nuorisotaloa lisää.

Mikäli koet, että olet itse pätevä valmentaja ja kiinnostunut työskentelemään alalla, niin JS Hercules Oy etsii parhaillaan ammattivalmentajaa/valmentajia. Haku näyttäisi olevan käynnissä vielä muutaman päivän ajan!