Super Smash Bros. Ultimate -pelaaja James ”Osiris197” Grolig on saanut porttikiellon tulevaan Super Smash Con -tapahtumaan. Eston syynä on pelaajan huono ja jopa väkivaltainen käytös aikaisemmissa turnauksissa.

Tänä vuonna järjestetyssä Community Effort Orlando -tapahtumassa Grolig aloitti huomalaisen tappelun toisen pelaajan kanssa, ja lopulta tapahtumanjärjestäjien täytyi puuttua tilanteeseen. Kahakka johti siihen, että kilpapelaaja poistettiin tapahtumasta.

Myöhemmin tappelun toinen osapuoli Michael ”RiotLettuce” Heilman huomasi, että Grolig oli listattu mukaan 8.7. alkavaan Super Smash Con -tapahtumaan. Aluksi tapahtumanjärjestäjät totesivat, että hankalan historian omaava pelaajaa pidetään visusti silmällä. He eivät kuitenkaan olleet aikeissa estää Groligia osallistumasta tapahtumaan.

Pelaajayhteisö ei kuitenkaan ollut päätökseen tyytyväinen, ja useat pelin tunnetuimmista pelaajista ilmaisivat pettymyksensä päätökseen. Vain muutama tunti tämän jälkeen Super Smash Con ilmoitti, ettei Grolig olekaan tervetullut tapahtumaan.

Julkaisemassaan Twitter-viestissä tapahtumanjärjestäjät kertoivat, että päätös tehtiin jottei kenenkään tapahtumaan osallistuvan tarvitse tuntea oloaan turvattomaksi.

Kotakulle lausunnon antanut Grolig kertoi ymmärtävänsä päätöksen, mutta hän piti viimeaikoina saamiaan rangaistuksia ”ylimitoitettuina ja naurettavina.”

Aikaisemmin mainittu Community Effort Orlando -tapahtuma ei ylipäätään sujunut tapahtuman järjestäjien toivomalla tavalla. Turnausten aikana nähtiin tappeluita, huutamista ja raivokkaita vihan purkauksia.

LUE MYÖS: Karjumista, väkivaltaa ja raivoamista – Tappelupeleihin keskittyvä CEO-turnaus kerää kritiikkiä

Super Smash Con

@SuperSmashCon
Security Update and Announcement:

Kuva: Kuvituskuva