Savolaiset urheiluseurat: KalPa, KuPS sekä Iisalmen PeliKarhut ovat ilmoittaneet aloittavansa yhteistyön e-urheiluseura SAWO Esportsin parissa.

Organisaation GM:nä tulee toimimaan e-urheilufaneille jo varmastikin CS:GO-otteluiden selostamoista tuttu Arttu ”Olvari” Hämäläinen. Tämän lisäksi projektissa on mukana Suomen lentopallomaajoukkueen Olli-Pekka Ojansivu.

– Tämä on poikkeuksellinen yhteistyö koko Suomen mittakaavassa kolmen ison urheiluseuran välillä. Esports on tullut jäädäkseen ja tulee vain kasvamaan entisestään. Näemme tässä paljon mahdollisuuksia kehittää myös omaa toimintaamme tulevaisuudessa, kommentoi KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

– Hienoa, että urheiluseurat lähtivät tähän projektiin mukaan ja saimme vihdoin myös savoon oman eurheiluorganisaation. Hommat ovat lähteneet mukavasti liikkeelle ja kohta meillä on ensimmäinen joukkue jo tositoimissa! Haluamme tulevaisuudessa ehdottomasti toimia myös lasten ja nuorten parissa, avasi SAWO Esportsin GM Arttu ”Olvari” Hämäläinen.

SAWO Esports tähtää kilpailemaan usean eri pelin kärkisarjoissa Suomessa. Ensimmäinen organisaation joukkue julkistetaan perjantaina 21. elokuuta.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: SAWO Esports / Twitter