Jesse ”jerAx” Vainikka palaa pelikentille, joukkue ei kuitenkaan ole OG, kuten voisi odottaa.

Yksi vuoden 2021 kovimmista uutispommeista saatiin myöhään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Pohjois-Amerikkalainen Evil Geniuses julkaisi uudet Dota 2 joukkueensa pelaajat. Egor ”Nightfall” Grigorenkon nimi oli kova, mutta sitä seurannut Jesse ”jerAx” Vainikan nimi saa aikaan aikamoisen kuohahduksen. On rehellistä todeta, että Dota 2 peliä seuraava kansa on saamassa rahoilleen vastinetta.

Lue myös: Topias ”Topson” Taavitsainen jättäytyy pois Dota 2 areenoilta

Evil Geniuses

@EvilGeniuses
It is finally time.

Introducing Jesse @iamJERAX Vainikka and Egor @Nightfall_dota Grigorenko as the newest members of #EGDOTA.

📰: evlgn.us/2022Dota

#LIVEEVIL

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Vuosina 2018 ja 2019 OG:n kanssa The Internationalin voittanut Vainikka jätti pelikentät toisen maailmanmestaruuden jälkeen. Syyt olivat varsin helposti ymmärrettävät, sillä Vainikka kertoi huipulla pelaamisen vaativan valtavan määrän resursseja, niin henkisiä, kuin fyysisiä. Silloin oli tullut aika levätä. Palo kilpailemiseen sekä voittamiseen vaikuttaisi olevan syttynyt uudelleen.

OG fanit ovat varmasti erittäin harmissaan ellei jopa vihaisia. EG on ollut joukkueen ”verivihollinen” menneiden tapahtumien vuoksi. Uusi sivu on nyt kuitenkin käännetty ja varsinkin suomalaiset Dota 2 -pelin ystävät pääsevät jälleen innolla seuraamaan jerAxin otteita pelikenttilä. Edessä on 100% varmuudella vähintäänkin huikea DPC -kausi.

Jesse Vainikka

@iamJERAX
New adventure, wohoo!

Jos tweetti ei näy, voit lukea sen täältä!

Lue myös: MATU IS BÄK! Lasse Urpalainen palaa mestarijoukkueen kokoonpanoon

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!