Kaksinkertainen Dota 2 pelin maailmanmestari Topias ”Topson” Taavitsainen jättäytyy pois Dota 2 areenoilta. OG:n julkaisemassa tiedotteessa Taavitsainen itse kertoo haluavansa viettää enemmän aikaa perheen, rakkaiden ihmisten sekä ystäviensä kanssa.

Jouduttuaan viettämään lähestulkoon vuoden pois perheensä luota voidakseen pelata Dotaa, on nyt ”Topsonin” tullut aika viettää aikaa perheensä kanssa. Pienen lapsen isänä on varsin ymmärrettävää, että pitkän ja raskaan vuoden jälkeen haluaa olla läsnä oman perheensä arjessa. OG:n tiedotteesta selviää Topsonin itse sanomana, että hän jättää seuraavan kauden välistä. Lopullinen eläköytyiminen saa vielä siis odottaa tulemistaan hamassa tulevaisuudessa.

Lue myös: 29-vuotias Kaksinkertainen Maailmanmestari Lopettaa Uransa

After a particularly long year away from his family, @TopsonDota has decided to take the season off to spend time with his loved ones.

Enjoy your break Topias, and have a blast with your new streaming adventures! ❤️

Full video: youtu.be/mU4SeP4iROY

#DreamOG

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Topson liittyi OG:n riveihin neljäs kesäkuuta 2018, jonka jälkeen joukkue meni ja voitti kaksi The International turnausta peräjälkeen. Viimeisin turnaus päättyi pettymykseen, kun OG jäi sijoille 7-8. Vaikka Topson sapattivapaan ottaakin, niin tulemme varmasti näkemään vasta 23-vuotiasta supertähteä vielä tulevaisuudessa pelikentillä.

Nyt, kun SumaiL sekä Saksa ovat jättäneet joukkueen, Ceb eläköitynyt ammattilaisurastaan ja Topson jäänyt sapattivapaalle, on OG:n Dota 2 joukkueesta jäljellä vain Johan ”n0tail” Sundstein. Uudesta kokoonpanosta on paljon huhuja, mutta mitään faktoja ei vielä ole tarjolla. DPC kauden rosterilukko lähenee, joten uutisia on tarjolla varmasti hyvin pian.

Lue myös: MATU IS BÄK! Lasse Urpalainen palaa mestarijoukkueen kokoonpanoon

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!