CS:GO-häiriö sai pelaajat tulistumaan, kun pelissä yksi pelaajista pystyi syntymään lähelle vihollisten tukikohtaa, heti kierroksen alkaessa.

Counter-Strike: Global Offensive -pelissä on havaittu vuosien aikoina useita bugeja ja häiriöitä, jotka ovat aiheuttanut pelaajien keskuudessa tulistumista, vihaa sekä myös naurahduksia.

Lue myös:

Uusin häiriö löytyi vain vähän aikaa sitten, kun Reddit-käyttäjä u/XorlozTheNoob julkaisi /r/GlobalOffensive -kanvalle videon, jossa hän onnistuu jostain tietystä syystä syntymään kierroksen loputtua vihollisen tukikohdan lähettyville.

Videolla pelaaja syntyy kierroksen loputtua Miragen B-talon alkupuolelle. Viholliset suuntasivat heti kierroksen alkaessa B-pommipaikan suuntaan, jossa odotti ikävä yllätäs, kun u/XorlozTheNoob odotti seinän takan Negev -ase kädessään.

a glitch happened today where you could spawn anywhere after the round ended. of course, it made the game kinda unfair. (now patched) from GlobalOffensive

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sama häiriö kävi myös toiselle Reddit-käyttäjälle, joka jakoi julkaisun kommenttiosiossaan oman videon. Dust 2 -kartassa tapahtuneessa tapauksessa, julkaisijan joukkue erotti pelaajan peliserveriltä, sillä he luulivat häntä koodariksi.

Kyseessä ei ollut minkäänlainen huijausohjelma vain tilapäinen häiriö, jonka CS:GO on jo tämän artikkelin kirjoitushetkellä korjannut.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.