Vain muutama viikko sitten uutisoimme CS:GO-bugista, joka mahdollistaa tiimikavereille kranaattien ja defuse kittien ostamisen. Nyt, löysi Reddit-käyttäjä u/birkir pelistä jälleen uuden ping-ominaisuuden bugin, joka toimii periaatteessa kuin wallhack.

Valve korjasi tammikuun 7. päivä ping-ominaisuudessa olleen bugin, joka paljasti pingatut aseet poimivat vastustajat seinien lävitse, aseen siluetin hävittyä tällöin näkyvistä. Nyt näyttää kuitenkin siltä, ettei ominaisuuden käyttömahdollisuuksia oltu tarkasteltu vieläkään aivan loppuun saakka pelinkehittäjien toimesta.

Birkir postasi 7. helmikuuta Redditiin videon, jossa hän demonstroi, miten ping-ominaisuus paljastaa nurkan takana olevat vastustajat. Hän oli huomannut, että jos pingaat nurkkaan jonka takana on vihollinen, asettaa ominaisuus pingin tämän vastustajan päälle.

Näin pingit paljastavat nurkkien takana piileskelevät vastustajat:

Pings can reveal an enemy hiding in a corner from GlobalOffensive

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ammattitason peleissä bugia tuskin hyödynnettäisiin niin, että siitä muodostuisi ongelma, mutta väärinkäytön riski pienemmissä ESEA / FACEIT -turnauksissa on kuitenkin suuri.

Toivotaan, että Valve korjaa bugin mitä pikimmiten.

Lue myös: Shroud ei säästellyt sanojaan CS:GO:n matchmakingista – ”V*ttu mitä roskaa”

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.