Yksi Euroopan vahvoista joukkueista, H2k Gaming oli pulassa, kun all star Konstantinos ”FORG1VENGRE” Tzortzou lähti tiimistä ja joukkue jäi ilman top-tier ADC:tä. Jääden pulaan kesän kynnyksellä.Tiimill oli kuitenkn nopea ratkaisu ongelmaan ja he ilmoittivat Ales ”Freeze” Knezinekin liittyvän tiimiin LA Renegadesista. Freeze tulee siis mukaan European LCS:n ja 2016 Summer Splitin turnauksiin.Tiimin odottaessa paluuta pelikentille on Freezellä haasteitatäyttä FORG1VENin saappaat. Freeze on kuitenkin osoittanut kykynsä Renegadesissa, joten häneltä voidaan odottaa paljon.

Joka tapauksessa tämä muutos pitäisi olla erityisen jännittävä support Oskar ”VandeR” Bogdanille, joka on ollut ylivoimainen Freesen lane-partnereille ja hän varmasti pystyy tuomaan parhaan irti tästä lahjakkaasta pelaajasta.

Renegadesin on taas löydettävä korvaaja nopeasti. Tiimi löysi jo rytminsä splitin lopussa, kun he pitivät kuumimpia LCS:n nimiä pulassa. Voittava pelisuunnitelma on nyt häiriintynyt ja tulevaisuus on epävarma.Vapailla markkinoilla ollessa vähän vapaita ADC -agentteja, on Renegadesin mentävä nopeasti etsimään SoloQ ladder, tai Challenger rankattuja pelaajia tueksi. Aika näyttää meille, mitä tapahtuu.