Joukkueen kasaaminen vuodelle 2022 on hyvässä mallissa: Fnatic paljasti Nikita ”Derke” Sirmitevin uuden joukkuekaverin.

Fnaticin Valorant-kokoonpanon viimeinen palanen löytyi 21. tammikuuta. Organisaatio julkaisi entisen One Breath Gamingin pelaajan Andrey ”BraveAF” Gorchakovin signauksen.

Venäläinen BraveAF pelaa mainina Sovaa ja tarjoaa pelinsisäiselle johtajalle Jake ”Boaster” Howletille uusia mahdollisuuksia sekä joustavuutta.

FNATIC

@FNATIC
The wait is over. Join us in welcoming the newest member of Fnatic Valorant: @braveaff!

Brave represents the things we value in-game: great aim and intelligent utility usage, as well as the things we value out of the game: a hunger to improve and a positive attitude:

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– Halusimme muuttaa rooleja vuodelle 2022. Boaster saa joustavuutta IGL/supportin -roolissa. Etsimme itsevarmaa Sova-pelaajaa ja Brave edusti asioita, joita arvostamme pelissä: hyvä tähtäys ja älykäs utilityn käyttäminen. Lisäksi hän on pelin ulkopuolella positiivinen joukkuekaveri ja haluaa kehittyä. Uskomme, että löysimme erittäin taitavan pelaajan, jolla on iso potentiaali. Lisäksi hän on venäläinen ja pelaa Agenttia, joka tulee Venäjältä, joten kyseessä on ”tappava combo”, valmentaja Jacob ”Mini” Harris sanoi.

Nikita ”Derke” Sirmitevin , Boasterin sekä Braven lisäksi kokoonpanosta löytyy Martin ”Magnum” Peňkov ja James ”Mistic” Orfila.

Valorant Challengers tulee EMEA-alueella takaisin 11. helmikuuta.

Kuva: Fnatic

Lue myös: Vuoden parhaat CS-pelaajat sijat 20-4 julki – sh1ro aiheutti tunteita

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!