Felix ”PewDiePie” Kjellberg on saanut jälkikäteen varsin näyttävän palkinnon, joka juhlistaa 100 miljoonan seuraajan rajapyykin ylittämistä.

Kulunut vuosi on ollut Kjellbergin kannalta vauhdikas, sillä tähtitubettaja onnistui syyskuussa rikkomaan legendaarisen 100 miljoonan seuraajan rajapyykin. Tuolloin YouTube lahjoitti hänelle rubiininpunaisen Play Button -painikkeen saavutuksen juhlistamiseksi.

LUE MYÖS: YouTube palkitsee PewDiePien näyttävällä palkinnolla – Syynä 100 miljoonaa seuraajaa

Osa tubettajan seuraajista oli kuitenkin pettynyt piskuiseen palkintoon. Kun Kjellberg saavutti 50 miljoonan seuraajan rajapyykin, hänet palkittiin näyttävällä pystillä, joka oli mukaelma kanavan logosta.

Tubettaja BobbyDukeArts oli päättänyt ryhtyä tuumasta toimeen, ja hän oli lähettänyt Kjellbergille kustomoidun version 100 miljoonan seuraajan palkinnosta. Käsityönä syntynyt pysti esittää Minecraft-palikkaa, jonka päällä lepää tubettajan tunnusomainen taakse taittuva tuoli.

Tuoreimmassa LWIAY-videossaan Kjellberg pääsi ihastelemaan uutta versiota 100 miljoonan seuraajan palkinnosta: ”Jotkut teistä ovat ajatelleet, että YouTuben tarjoama palkinto oli suunnittelultaan mitäänsanomaton, joten BobbyDukeArts teki sen uudestaan.”

Katso alta palkinnon monivaiheinen valmistusprosessi.

Kuva: PewDiePie / YouTube / Kuvakaappaus