Apeks laittoi rosterinsa uusiksi vaikean vuoden 2021 jälkeen, ja nyt uusi CS:GO joukkue on valmis, kun ex-MOUS tähti täydenttä Apeksin uuden CS:GO rosterin.

Apeks on norjalainen e-urheiluorganisaatio, joka on toiminut vuodesta 2019. Vuonna 2021 joukkueen rosteri oli jo suhteellisen nimekäs, mutta serverillä ei menestystä odotetulla tavalla tullut. Viime vuoden lopussa organisaatio päättikin laittaa yhtä palasta lukuunottamatta paletin uusiksi, kun Joakim ”Relaxa” Gustafsson, Frederik ”FREDDyFROG” Gustafsson sekä Dennis ”dennis” Edman lähetettiin vapaille markkinoille.

Lue myös: Saako flamie uran takaisin raiteilleen? Venäläinen löysi uuden joukkueen

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

Vuosi 2022 on lähtenyt käyntiin varsin tehokkaasti Apeksilta, sillä kasassa on nyt uusi viisikko. Ainoat muistot edellisestä vuodesta ovat tanskalaispelaaja Asger ”Acilion” Larsen sekä joukkueen valmentaja Pål ”Polly” Kammen.

Apeksin taskunpohjalta on kaivettu uusia pelimerkkejä, sillä uusi rosteri on ainakin paperilla selkeästi aiempaa mielenkiintoinen. Joulukuussa joukkueen haaviin tarttui NIP:stä tuttu Tim ”nawwk” Jonasson, ja nyt tammikuun alussa julkaistiin kolme muuta pelaajaa, jotka tekevänt Apeksin kokoonpanosta vähintäänkin mielenkiintoisen.

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen täältä!

7. tammikuuta julkaistiin Joakim ”jkaem” Myrbostad:in sopimus ja päivää myöhemmin nuori ja lupaava Hugo ”Chawzyyy” Günther ilmoitettiin rosterin neljänneksi pelaajaksi. Palapeli tuli nyt viimein valmiiksi, kun Apeks julkaisi viidennen pelaajansa, slovakialaisen Martin ”STYKO” Styk:in. STYKO tuli suomalaisille tutuksi vuosien 2017-18 aikana, kun hän oli Miikka ”SunNy” Kempin kanssa osa MOUZ joukkuetta, joka harjasi turnausvoittoja maailman huipulla.

Käytännössä Apeksin CS:GO rosteri vuodelle 2022 näyttää siis tältä:

  • Asger ”AcilioN” Larse [IGL]
  • Tim ”nawwk” Jonasson
  • Joakim ”jkaem” Myrbostad
  • Hugo ”Chawzyyy” Günther
  • Martin ”STYKO” Styk
  • Pål ”Polly” Kammen [Valmentaja]

On mielenkiintoista nähdä, kuinka pitkälle rosterin rahkeet vuonna 2022 todellisuudessa riittävät. Ainakin paperilla tulosten pitäisi selkeästi parantua viime vuoteen verrattuna.

Lue myös: NBK yllätti! Kingmaker jatkaa CS:GO:n parissa ja uusi koti on MOUZ

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä!

Kuva/image: Apeks.gg