Päivän kysymys kuuluu: Saako flamie uran takaisin raiteilleen? Venäläinen entinen Natus Vinceren pelaaja löysi uuden joukkueen.

2015 Natus Vinceren organisaatioon liittynyt Egor ”flamie” Vasilyev koki vaikean vuoden 2021. Pelejä ei erityisemmin kertynyt Natus Vinceren kanssa ja huhtikuussa venäläinen joutui virallisesti penkille. Egor pelasi n. 30 karttaa NaVin kanssa ja siihen päälle muutamat mix-joukkueen ottelut sekä hetki NAVI Juniorin kanssa.

Uusi seura löytyi, kun 1WIN uutisoi Flamien lisäämisestä kokoonpanoon 10. tammikuuta.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Flamie on yksi niistä pelaajista, jotka vaikuttavat olleen CS-skenessä kauan, mutta kyseessä on vasta 24-vuotias pelaaja.

Hänet valittiin HLTV:n toimesta maailman 20:n parhaan pelaajan joukkoon 2015-2016. 2015 Flamie löytyi sijalta 14 ja 2016 sija oli hieman parempi, 12.

Yli miljoona dollaria voittanut Vasilyev ei ole ollut kahteen vuoteen parhaimmillaan. 2020 rating näytti 0.97 ja 2021 0.98. Myös impact/adr ja kpr näytti heikolta.

Kääntääkö 1WIN flamien uran suunnan? Hän tuo kokoonpanoon kokemusta ja on selvä tähtipelaaja nimellisesti.

– Olemme iloisia siitä, että Egor liittyy joukkoomme! Hän on maailmanluokan pelaaja, joka tuo joukkueeseen valtavan kokemuksen ja paljon henkilökohtaista taitoa. Odotan innolla tulevia turnauksia, joukkueen manageri Artem ”⁠mouseTT⁠” Karyagin kommentoi.

1WIN’in kokoonpano:

  • Aleksandr ”⁠glowiing⁠” Matsievich
  • Aleksandr ”⁠TRAVIS⁠” Timkiv
  • Egor ”⁠flamie⁠” Vasilyev
  • Denis ”⁠deko⁠” Zhukov

Joukkueen penkiltä löytyvät Vadim ”⁠Polt⁠” Tsyrov ja Danil ”⁠Ravenlot⁠” Bikvaidze.

Kuva: ESL

Lue myös: 100 Thieves päästi nuoren lupauksen menemään – pelasi 0 kierrosta

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!