Fortniten Summer Skirmish on nyt ohittanut viidennen viikon, mikä myös tarkoittaa, että turnaussarjasta on enää alle puolet jäljellä. Tätä juhlistaakseen Epic Games julkaisi raportin, jossa käydään läpi mielenkiintoisia statistiikkoja aikaisemmilta viikoilta.

Esimerkiksi kauimpaa tapahtunut eliminaatio Skirmishissä on tapahtunut HighDistortionin toimesta ja matkaa oli 267 metriä. Aseena hän käytti kiikarillista rynnäkkökivääriä.

Fortnite

@FortniteGame
We've got a fresh mid-#SummerSkirmish update looking over some of the interesting stats and learnings from our formats thus far: epicgames.com/fortnite/en-US…
fortnite.com

Summer Skirmish Midway Recap

Samassa tiedotteessa käydään läpi myös esiin nousseita ongelmakohtia ja Epic myöntää, että heillä on vielä paljon parannettavaa. Ongelmia on ollut mm. servereiden kanssa, esimerkiksi ensimmäinen Summer Skirmish jäi puolitiehen palvelinongelmien takia. Epic haluaa tarjota lisäksi katsojille paremman kokemuksen, sillä Live Spectating -vaihtoehtoa ei ole ollut aikaisemmin tarjolla. Vasta viime viikonloppuna se oli käytössä rajatussa muodossa.

Ongelmia on lisäksi aiheuttanut realiaikaisten statistiikkojen puute, mikä puolestaan on aiheuttanut selostajille ja katsojille ongelmia pysyä mukana tapahtumien kulussa.