The Guardian uutisoi, että Britanniassa järjestetty ”Fortnite Live” -tapahtuma on osoittautunut kaikenpuoliseksi pettymykseksi kävijöille. Tapahtuma on hyödyntänyt markkinoinnissaan ilman lupaa Epic Gamesin omistamia logoja ja hahmoja.

Norfolkissa järjestetty tapahtuma keräsi noin 2,800 nuorta ja lasta paikalle. Kuitenkin henkilökunnan vähyys aiheutti vanhempien kertomusten mukaan tuntien jonoja. Myöskään varsinaisia aktiviteetteja ei ollut tarjolla kaikille lapsille. Paikalla oli käytännössä jousiammuntapiste neljälle lapselle, yksi vuorikiipeilyisenä muutamalle kiipeilijälle, hiukan yli 70 konepaikkaa ja pari pomppulinnaa.

Esimerkiksi mainostettu ”luolakokemus” osoittautui peräkärryksi:

Tapahtuman järjestänyt yhtiö Exiting Eventsin omistaja Shaun Lord syytti ongelmista poissaolleita työntekijöitä, kahdeksan työntekijää yhdeksästätoista jäi saapumatta paikanpäälle. Hän myös kertoi aloittaneensa lippujen hyvittämisen ”kaikille jotka sitä kysyivät.”

Liput maksoivat 12-20 puntaa.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli