Team Renegadesilta paikan NA LCS Summer Splitiin ostanut EnVyUs on nyt täydentänyt rosterinsa valmiiksi turnausta varten. Renegades sai bannin Riotilta sääntörikkomusten vuoksi ja se joutui luopumaan paikastaan Summer Splitissa. EnVyUs otti entiset Renegadesin avainpelaajat mukaan uuteen tiimiin ja nyt kokoonpano on täydennetty valmiiksi. Joukkue on kiinnittänyt Kim ”Procxin” Seyoungin, Zachary ”Nien” Malhasin ja Benjamin ”LOD” deMunckin rosteriinsa ja tiimi on valmiina turnaukseen.

Procxin on pelannut tämän vuoden alusta Team Impulsessa ja joukkue sai vaivoin pidettyä paikkansa LCS:ssä. Tiimi sai kuitenkin Renegadesin ohella bannin Riotilta, joten sekin oli pakotettu luopumaan paikastaan. Näin Procxinin täytyi etsiä uusi joukkue ja paikka avautui EnVyUsin rosterissa. LOD puolestaan tulee NA Challenger Seriesistä ja Emberin tiimistä, joka karsiutui Summer Promotionissa. Joukkue luopui suurimmasta osasta pelaajiaan ja LOD jäi vapaille markkinoille EnVyUsin hankittavaksi. Nien on ollut NRG:n kokoonpanossa ja myös varalla Echo Foxissa ja Renegadesissa. EnVyUsin rosteri on nyt seuraava:

Shin ”Seraph” Woo-yeong
Kim ”Procxin” Seyoung
Noh ”Ninja” Geon-woo
Benjamin ”LOD” deMunck
Nickolas ”Hakuho” Surgent

Junglen rooli on Procxinille ja vielä ei ole tietoa, kumpi ottaa AD carryn paikan aloituksessa, Nien vai LOD. EnVyUsin avaus Na LCS:ssä on NRG eSportsia vastaan kesäkuun kolmantena päivänä ja uusi tiimi voi aina olla yllätys turnauksessa. Odotamme jännityksellä EnVyUsin suorituksia kesän huipputapahtumassa.

Lähde: thescoreesports.com