ENCE on vienyt voiton ranskalaisesta G2-joukkueesta ESL Katowice Major -turnauksen New Legends Stagen toisessa pudotusottelussa! Voitto tuli suomalaisjoukkueelle kartoin 2-0 (19-17, 16-10). Taistelu käytiin molemmin puolin selkä seinää vasten ja tämä tarkoittaa, että G2 lähtee kotimatkalle.

Ensimmäinen kartta oli G2:n valitsema Dust 2. Valinta oli kinkkinen, sillä kyseinen kartta on ranskalaiselle joukkueelle erittäin vahva (voittoprosentti: 80%). Puolestaan ENCE ei ole turnauksen aikana pystynyt vahvoihin suorituksiin kyseisessä mapissa. Kuitenkin erittäin tasaisen taistelun jälkeen suomalaisjoukkue sai karttavoiton itselleen lukemin 19-17.

Seuraavaksi taistelu käytiin ENCE:n valitsemassa Miragessa. Heti kartan alusta suomalaisjoukkue pystyi saamaan kaulan ranskalaistiimiä vastaan. Vaikka G2 ei kaatunut ilman taistelua, ottelu päättyi 16-10 ENCE:n hyväksi.

ENCE

@ENCE
CS || GGWP we take the series @ence 2-0 @G2esports and move one step closer to the next stage 🔥🔥

Coverage Here 🗞️ ence.gg/article/iem-ka…

#EZ4ENCE #IEM

Voitto ei tarkoita ENCE:lle vielä paikkaa kahdeksan jatkoon pääsevän tiimin joukossa. Joukkue tarvitsee vielä yhden otteluvoiton ennen kuin tie New Champions Stagelle on varmistettu.

ENCE:n menestys New Legends -vaiheessa on ollut varsinainen tunteiden vuoristorata. Hävitty revanssi Renegadesia ja tappio HellRaisersia vastaan ajoivat kotimaisen tiimin heti kättelystä taistelemaan elämästä ja kuolemasta. ENCE onnistui kuitenkin voittamaan saksalaisen BIG:n, mikä tarkoitti myös sitä, ettei joukkueen tarvitse osallistua seuraavan Major-turnauksen karsintoihin.

Kaiken tämän lisäksi Aleksi ”allu” Jallista tuli isä turnauksen välipäivien aikana.

Samuli Leppälä

Olen kuvataidekasvattaja ja toimittaja. Elän omassa pelien, kulttuurin ja kirjojen maailmassa. Arvostan huonoa huumoria ja hassuja hattuja. Blogi: Varapeli