Surullisia uutisia kotimaisen CS:n faneille: ENCE penkitti kokoonpanon ainoan suomalaispelaajan perjantaina. ENCE on muuttunut kokonaan suomalaisesta kokoonpanosta kansainväliseksi.

Marraskuussa 2020 ENCEn organisaatioon liittynyt Joonas ”doto” Forss joutui 7. tammikuuta penkille. Doto solmi kahden vuoden sopimuksen liittyessään joukkueeseen. Myöhemmin viereltä katosivat suomalaispelaajat ja tilalle tulivat Marco ”Snappi” Pfeiffer, Lotan ”Spinx” Giladi, Paweł ”dycha” Dycha ja Aleksander ”hades” Miskiewicz.

ENCE tiedotti penkityksestä Twitterissä.

ENCE

@ENCE
As of today, @dotocsgo has been removed from our active CS:GO roster and moved to the bench.

We want to thank him for his contribution and unforgettable moments 🧡

📰 ence.gg/article/thank-…

#EZ4ENCE

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– Ensiksi haluaisin henkilökohtaisesti kiittää Joonasta kaikesta, mitä hän teki ja saavutti kanssamme vuonna 2021. Toivon hänen löytävän uuden kodin nopeasti ja että hän pääsee näyttämään taitonsa CS:GO:ssa. Jos joku on e-urheilussa varmaa, niin se on muutos. Tunsimme, että meidän täytyy tehdä joitain muutoksia pitääksemme meidät taistelussa parhaita joukkueita vastaan. Pitkän mietinnän jälkeen tunsimme, että tämä muutos oli tehtävä, toimitusjohtaja Niklas ”Willkey” Ojalainen kommentoi.

25-vuotiaan Forssin vuosi ei ollut tilastollisesti mairitteleva. HLTV:n rating näyttää 1, impact 0.94 ja ADR 71.2. Isoissa turnauksissa saldo näytti vielä huonommalta.

Aika näyttää missä Doto jatkaa uraansa ja kääntyykö peli parempaan suuntaan, kuten HAVU Gamingin aikana oli.

Lue myös: Vuoden parhaat CS-joukkueet on listattu – Astralis sijalla 8!

Ota eurheilu.org haltuun myös twitterissä!