ENCE on hyllyttänyt organisaation CS:GO-valmentaja Slaava ”Twista” Räsäsen, tämän paljastettua käyttäneensä valmentajien kamerabugia hyödykseen vuonna 2017. Twista toimi tällöin iGame.com -joukkueen valmentajana. Tiedossa ei ole miten useasti bugia käytettiin.

ENCE on konsultoinut asiaa tutkivaa ESIC-järjestöä, joka ilmoitti Twistan pystyvän jatkamaan valmentamista tutkimuksien ajan. Tästä huolimatta, ENCE päätti hyllyttää 33-vuotiaan suomalaisvalmentajan toistaiseksi.

ENCE kertoi, ettei heillä ole syytä epäillä Twistan käyttäneen bugia nykyistä joukkuetta valmentaessaan. Organisaatio kuitenkin odottaa nyt ESIC:n viimeistelevän tutkimuksensa, ennen kuin päättävät Twistan jatkosta joukkueessa.

Twista liittyy nyt pitkään listaan ammattivalmentajia, jotka ovat paljastaneet käyttäneensä bugia tai jääneet sen käytöstä kiinni.

Lisää aiheesta:

ENCE

@ENCE
As of today, we have suspended our CS:GO Head Coach @TwistaCSGO. This week he has notified us of a coaching bug incident back in 2017. After consulting ESIC to investigate the matter, we have decided to suspend him from his duties until further notice.

ence.gg/article/ence-s…
ence.gg

ENCE suspends Head Coach Slaava "Twista" Räsänen

ENCE is the best known, most followed and by far the most successful esports brand in Finland.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.