CS:GO-kamerabugi joka johti usean ammattivalmentajan banneihin, on korjattu Valven toimesta. Asiaa tutkinut CS-tuomari Michal ”michau” Slowinski kertoi kuitenkin samankaltaisia bugeja olevan vielä lisää.

HLTV Confirmed -podcastin uusimmassa jaksossa, CS:GO-tuomari Michal ”michau” Slowinski kertoi, miten kamerabugiskandaali sai alkunsa sekä mitenkä asian käsittely on edennyt.

Kun CS-selostamoista tuttu Chad ”SPUNJ” Burchill nosti esille bugin olleen nyt korjattu Valven toimesta, kertoi michau hänelle ikäviä uutisia.

– Tämä instanssi bugista on korjattu, mutta luulen että pelissä on vielä kaksi samankaltaista bugia, jotka antavat vielä isomman edun käyttäjälleen. Nämä bugit toimivat eri tavalla kuin ensimmäinen ja ovat hieman satunnaisempia. Emme ole löytäneet vielä tapaa reprodusoida niitä, kertoi michau podcastissa.

– Löysimme esimerkiksi demoja, joissa valmentaja on päässyt jonkin pelaajan kolmannen persoonan kuvaan, jossa hän pystyy katselemaan ympärilleen. Selvästi tämä antaa aikamoisen edun, michau lopetti.

Kaikkien onneksi, michau jatkaa edelleen työtään bugien etsinnän parissa. Toivotaan että myös Valve reagoi nopeasti niiden korjaamiseksi.

Lue myös: Testaa CS:GO-tietämyksesi 10 kysymyksellä – saatko kaikki oikein?

Aiheesta aikaisemmin kirjoitetut uutiset:

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.