Fnaticin Jesper ”JW” Wecksell puolusti Valvea kamerabugiskandaalin keskellä – ”Antakaa vähän arvostusta”

© Kuva: ESL

Fnaticin Jesper ”JW” Wecksell antoi Twitterissä omat kaksi senttiään, puolustaen Valvea kamerabugiskandaalin keskellä, joka on johtanut jo kolmen valmentajan ESL-banneihin. Useat ammattivalmentajat ovat lähipäivinä tunnustaneet bugin käytön, saadakseen lievitystä huijaamisen seuraamuksista.

Liittyy aiheeseen:

Valve ei ole vielä antanut omaa lausuntoaan CS:GO-skeneä ravistelleesta kamerabugiskandaalista. Tämä on johtanut kovaan kritiikkiin yhtiötä kohtaan, varsinkin useiden pelaajien kerrottua sanoneen bugista Valvelle ensimmäisen kerran jo vuonna 2017.

Valve ollessa kovan pommituksen alla, päätyi Fnaticin 25-vuotias ruotsalaispelaaja Jesper ”JW” Wecksell kuitenkin puolustamaan yhtiötä Twitterissä. JW vertasi twiitissään suuresti miten LoL:n ja CS:GOn e-urheiluekosysteemit eroavat toisistaan.

– Epäsuosittu mielipide? Minusta Valve tekee mahtavaa työtä CS:n parissa. En haluaisi että peliäni kontrolloi pelkästään yksi yhtiö. Tottakai, esim LEC (League of Legends European Championship) on mahtava tuote ja Riot Games on tehnyt mahtavia juttuja sen kanssa, mutta ei sielläkään ole varmasti pelkkää auringonpaistetta. Antakaa vähän arvostusta, kertoi JW twiitissään.

Myös muut CS-yhteisön jäsenet antoivat oman osansa arvostusta Valvelle twiitin kommenteissa. Muun muassa pelin yksi tunnetuimmista selostajista Chad ”SPUNJ” Burchill kertoi olevansa samaa mieltä asiasta.

Vaikkakin JW:n nosti esille positiivisia puolia CS:GOn kehityksestä, ei Valven jatkuva hiljaiselo ja lattea yhteisön palautteen kuunteleminen ole siltikään oikeutettua.

Lue myös: SPUNJ ja stunna aloittivat rahankeräyksen tuomareille, jotka paljastivat valmentajien huijaamiset

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.