StarSeries Season 7:n kolmas kierros ei tarjonnut sen suurempia yllätyksiä.

Päivän pelit aloitettiin 0-2 peleillä, joissa pelasivat ensimmäisissä peleissä epäonnistuneet North ja BIG. Molemmat ennakkosuosikit ottivat melko selkeät 2-0 voitot ja turnauksen altavastaajat paiN Gaming ja Panda Gaming tipahtivat ulos turnauksesta 0-3 tuloksella.

Keskikastin otteluissa ENCE voittoon

Seuraavaksi olikin tarjolla 1-1 ottelut. Team Spiritin ja TYLOOn ottelu kääntyi Spiritin puolelle 2-1, NaVin ottaessa samaan aikaan 2-1 voiton Ninjas in Pyjamasista. Myöhemmin alkaneet ENCE-ViCi sekä NRG-MIBR päättyivät NRG:n ja ENCE:n kannalta suotuisasti 2-0.

Jatkoon Fnatic ja Renegades

Jatkopaikasta Kiinassa taistelivat Fnatic ja Vitality sekä FaZe Clan ja Renegades. Ruotsalainen Fnatic vei ranskalaisen Vitalityn tyylipuhtaasti 2-0. Ensimmäinen kartta päättyi Fnaticin hyväksi 16-6 ja toinen 16-12.

Toisessa ottelussa vastakkain asettuivat FaZe Clan ja Renegades. Ensimmäisen kartan vei Australian seuduilta saapuva Renegades nimiinsä 16-14. Toinen kartta menikin FaZe Clanin hyppysiin 16-11. Kolmannessa kartassa mentiin lähes päätyyn saakka, mutta lopulta Renegades oli parempi numeroin 16-13.

Huomisen otteluissa ENCE kohtaa FaZe Clanin

ENCE kohtaa huomisessa ottelussaan Euroopan huippunimistä koostuvan FaZe Clanin. Ottelu alkaa noin kello 15:00 ja sitä voi seurata suomeksi ElisaViihdeSportin twitch-kanavalta tai englanniksi StarLadderin twitch-kanavilta:

StarLadderin twitch-kanava 1

Starladderin twitch-kanava 2

Alla on kaikkien otteluiden kellonajat. Huomaa kuitenkin, että ottelut alkavat tunnin myöhemmin Suomen aikaa!

StarLadder CS2

@StarLadderCS
Tomorrow is going to be hot 🔥! Take a look at the schedule for the Round 4!
#csgo #cssltv #StarSeriesS7

Joona Loula

Nuori pojankloppi joka kirjoittaa ja elää pilke silmäkulmassa. Opiskelen media-alaa ja elämää, sekä haikailen nuoruusvuosien muistoja.