ENCE on ilmoittanut 18-vuotiaan CS-tähti Jere ”sergej” Salon siirtyvän joukkueen penkille. Organisaatio kertoi sergejn kärsivän motivaatio-ongelmista, joiden takia hän kokee paremmaksi astua sivuun joukkueen pelaavasta kokoonpanosta.

– Paljon harkittuaan Jere on tullut johtopäätökseen, että hänellä ei tällä hetkellä ole tarvittavaa motivaatiota jatkaa eteenpäin kovassa ammattilais Counter-Strike -maailmassa ja on pyytänyt hänet poistettavaksi pelaavasta kokoonpanosta. Hän on päättänyt suorittaa asepalveluksen tammikuusta 2021 alkaen, joten hän ei toistaiseksi ole osa aktiivista ENCE-kokoonpanoa, kertoi organisaatio ilmoituksessaan.

Sergejn korvaa ENCEn pelaavassa kokoonpanossa nyt SJ Gamingista tuttu 19-vuotias Tuomas ”SADDYX” Louhimaa, joka astuu organisaation riveihin lainasopimuksella 20.11.–6.12. väliseksi ajaksi. SADDYXin debyytti ENCEn riveissä nähdään joukkueen vuoden viimeisessä DreamHack Masters Winter -turnauksessa (30.11.–6.12.).

Lue myös: Aleksib:n eilinen suorituskyky kerää ylistystä – ”Tämä tulee kummittelemaan ENCEä vuosien ajan”

Sergejn korvaa ENCEn kokoonpanossa nyt SJ Gamingista tuttu SADDYX. (Kuva: DreamHack / Stephanie Lindgren)

ENCE kertoi ilmoittavansa myöhemmällä ajankohdalla, kuka liittyy kokoonpanon pysyväksi viidenneksi pelaajaksi vuoden 2021 kaudelle.

Muutosten myötä, näyttää ENCEn kokoonpano nyt seuraavalta:

🇫🇮 Miikka ”suNny” Kemppi
🇫🇮 Aleksi ”allu” Jalli
🇫🇮 Elias ”Jamppi” Olkkonen
🇫🇮 Joonas ”doto” Forss
🇫🇮 Tuomas ”SADDYX” Louhimaa (lainassa SJ Gamingistä)

🇫🇮 Eetu ”sAw” Saha (valmentaja)
🇫🇮 Jere ”sergej” Salo (penkitetty)

Lue myös: ENCEen valtavia muutoksia: dotolle kahden vuoden sopimus, sAw päävalmentajaksi!

ENCE

@ENCE
Jere @sergej_cs Salo benched in mutual agreement

Jere has asked to be removed from the playing roster due to lack of motivation to fully contribute as a player and has decided to fulfill his military service duties starting January, 2021.

📰ence.gg/article/jere-s…

#EZ4ENCE

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.