Nikita ”Derke” Sirmitev on yksi Suomen suurimmista esports-tähdistä, sillä hän on oman pelinsä parhaimmistoa. Osa kutsuu häntä maailman parhaaksi pelaajaksi ja toiset laskevat parhaiden joukkoon.

Fnaticin duelist-roolia pelaava taituri kertoi Valorant Champions Tourin virallisessa LAN-turnauksessa haastattelussa mielipiteensä siihen, että onko hän paras vai ei.

Haastattelu käytiin Fnaticin avausottelun jälkeen, kun joukkue voitti FunPlusPhoenixin ylivoimaisesti 2-0. Derke oli pelin paras pelaaja.

Derkelle kerrottiin, että hän on tilastollisesti paras LAN-pelaaja ja kysyttiin, että miltä tuntuu olla takaisin laneilla sen jälkeen, kun hän joutui jättämään Islannin turnauksen välistä koronan vuoksi.

– Se tuntui todella hyvältä, koska en päässyt pelaamaan Islannissa. Halusin päästä näyttämään mihin pystyn.

Myöhemmin supertähdeltä kysyttiin, että pitääkö hän itse itseään maailman parhaanaa. Derke vastasi, että hän pitää itseään parhaana pelaajana, kun hän voittaa turnauksen.

Fnatic jäi lopulta neljännelle sijalle, kun FunPlus Phoenix tiputti joukkueen. Derkellä ja Fnaticilla on mahdollisuus voittaa koko vuoden suurin Valorant-turnaus Istanbulissa syyskuussa.

Lue myös: Suomeen jättimäinen LAN-turnaus: Elisa Masters Espoo – voittaja pääsee IEM Katowiceen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!