Valorant-datalouhija väittää paljastaneensa pelin neljännen ”Ascent” nimisen kartan, jonka teema ottaa vaikutteita Italian Venetsiasta.

Valorantin suljettu beta avattiin tiistaina 7. huhtikuuta, ja pitää se tällä hetkellä sisällään kolme karttaa – Haven, Bind ja Split – sekä 10 pelattavaa agenttia. Riot Games on kuitenkin kertonut pelin virallisessa julkaisussa nähtävän neljä karttaa ja 12 agenttia.

Vaikka virallista tietoa Riot ei ole uusista kartoista ja agenteista antanut, on Valorant-datalouhija paljastanut saamiaan tietoja pelin neljännestä kartasta.

Uusi kartta käyttää koodinimeä ”Ascent”, ja louhitut visuaalit pitävät sisällään veneitä, italiankielisiä kylttejä, sekä katulamppuja, jotka muistuttavat Venetsian kaduilta löytyviä lamppuja.

Kuva: UlfricTheThird/Reddit

Datalouhija julkaisi kuvan myös kartan pohjapiirrustuksesta.

Kuva: UlfricTheThird

On hyvin mahdollista että louhijan saamat tiedot pitävät paikkaansa, sillä maaliskuun 2. päivä Valorantin virallinen Twitter-tili julkaisi 30 sekunnin mittaisin videon, joka pitää sisällään Venetsia-teemaista taidetta.

VALORANT

@PlayVALORANT
Sommer 2020
2020 여름
Лето 2020

Julkaisupäivää ei kuitenkaan uudelle kartalle vielä tiedetä, ja on hyvin mahdollista sen saapuvan vasta pelin virallisessa julkaisussa kesällä 2020.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Riot Games