xQc kertoi miksi Valorant on paljon haastavampi kuin Overwatch

Nykyinen Twitch-tähti, sekä entinen Overwatch-pro Félix ”xQc Lengyel on vakuuttunut Riot Gamesin uudesta Valorant-pelistä, ja kertoikin striimissään sen olevan paljon haastavampi kuin Overwatch.

Valorant sisältää useita eri elementtejä, joita pelaajat voivat hyödyntää vastustajiensa voittamiseksi. Esimerkiksi kaikilla pelin hahmoilla on neljä omaa uniikkia kykyä.

Jos haaveilee pelin huipputasolle pääsemisestä, täytyy ymmärtää, miten jokainen hahmo toimii ja opetella ampumaan kuin Counter-Strikessä. Ei pidä myöskään unohtaa karttatietämystä, jotta kaikki kulmat tulevat katsotuksi pommialueita puolustaessa, tai niille hyökätessä.

– Valorant on super haastava. Sinun täytyy opetella kaikki Counter-Striken vaikeat konseptit pelataksesi hyvin, ja jos et ole mestari ainakin yhdessä niistä, sinut tuhotaan täysin. xQc kertoo videolla.

– Kun taas Overwatchissa voit pelata todella hyvin olematta kaikkien perusasioiden mestari. Voit sivuuttaa suurimman näistä asioista Overwatchissa, ja silti olla pelissä todella hyvä. Tässä pelissä taas et.

Valorantissa hahmojen kykyjen asianmukainen käyttö on aivan yhtä tärkeää kuin hyvin ampuminen. Tämä myös todistettiin, kun entiset FPS-pelien ammattilaiset pelasivat keskiviikkona Valorant-pelinkehittäjiä vastaan Streamers vs. Developers Showmatch -ottelussa.

Pelin tulevaisuus näyttää erittäin kirkkaalle, ja pelaajat kuten xQc odottavat innoissaan mihin suuntaan peli lähtee julkaisunsa jälkeen kehittymään.

Eurheilu.org on myös Discordissa! Liity keskusteluun osoitteessa: discord.gg/znGMa7r

Kuva: Twitch-kuvakaappaus – xQcOW


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.