Cloud9:n COD kokoonpano uuteen uskoon!

Suomailaisille eSports-skenessä hieman tuntemattomat Call of Duty pelit ovat erittäin suosittuja varsinkin Pohjois-Amerikassa. Yhdysvaltalaisen Cloud9:n COD joukkue on ollut jo pitkään yksi skenen tunnetuimpia, niimpä uusimmat uutiset kokoonpanon uusimmat pelaajavaihdokset on huomioitu maailmalla.

Vain muutama päivä sitten Cloud9:n Richard “Ricky” Stacy ilmoitti poistuvansa COD joukkueesta. Vain noin vuorokausi myöhemmin organisaatio ilmoitti vapauttavansa myös Andres Lacefieldin ja korvaavansa pelaajat John “Xotic” Brunolla and Preston “Priest” Greinerilla.

Xotic ja Priest on aiemmin nähty The Gosu Crewssa. Joukkue karsiutui vasta vähän aikaa sitten Call of Duty World League Global Pro Leaguesta. Nuorukaiset liittyvät C9:n kokoonpanoon Patrick “ACHES” Pricen ja Adam “Assault” Garcian rinnalle.

Viimevuoden joulukuussa Cloud9 selvisi CWL Las Vegas Open turnauksen toiselle sijalle. Kuitenkin heti perään alkaneessa pro leaguessa se jäi viimeiselle paikalle. Tappio pro leaguessa aiheutti C9:lle vaikean tilanteen, sillä nyt se joutuu taistelemaan tiensä tulevaan CWL GPL:än valintaturnauksen kautta.

Joukkueen viimeiaikasten tappioiden takia kokoonpanon uudistuminen oli odotettavissa. Nähtäksi jää, kuinka tuoreelle kokoonpanolle käy kesäkuun 15. alkavassa valintaturnauksessa.

Lähteet: Cloud9, dotesports

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.