Call of Duty ja Overwatch -liigat siirtävät lähetyksensä yksinoikeudella YouTube Gamingiin

CDL, OWL ja Hearthstone Esports tullaan jatkossa näkemään ainoastaan YouTube Gaming -palvelussa.

Activision Blizzard ilmoitti virallisesta yhteistyöstä Googlen kanssa vain hetkiä ennen Call of Duty Leaguen ensimmäisiä matseja. Kyseessä on useamman vuoden yhteistyösopimus, jonka myötä lähetysoikeudet ovat yksinoikeudella YouTubella.

Kaudesta 2020 eteenpäin kaikki Call of Duty Leaguen, Overwatch Leaguen ja Hearthstone Esportsin viralliset ottelut ja tapahtumat tullaan näkemään ainoastaan YouTube Gaming -palvelussa. Niillä tulee kaikilla olemaan omat YouTube-kanavansa, joista otteluita ja muuta sisältöä voi seurata.

YouTuben Gaming ja Virtual Reality osaston johtaja Ryan Wyatt toivotti pelit tervetulleiksi palveluun. Entisenä Call of Duty kommentaattorina Wyatt kertoi olevansa äärimmäisen innoissaan, että Activision Blizzard valitsi YouTuben yhteistyökumppanikseen.

Yhteistyö YouTuben ja Googlen kanssa tuo mukanaan myös erittäin mielenkiintoisena lisänä Googlen Cloud-palveluita ja teknologiaa. Nähtäväksi jää minkälaisia verkko- ja tekoälypalveluita Google pelaajien ja järjestäjien käyttöön tarjoaa, mutta ainakin kyse on käytössä olevan teknologian terävintä kärkeä.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: YouTube.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.