Dota 2 The International 2019 Battle Pass on vihdoin ulkona. Totuttuun tapaan 25 prosenttia passiin käytetystä rahasta ohjataan Shanghaissa 20.-25. elokuuta käytävään – ja kuluvan DCP-kauden lopettavaan – The International 9 -turnaukseen.

Battle Passin ostajille on luvassa vino pino uutta pelattavaa. Pakettiin kuuluu kaksi uutta pelitilaa: Wrath of the Mo’rokai ja Jungle Expedition. Mukana on luonnollisesti myös kosmeettisia lisäyksiä, kuten elävät tornit, Overgrown Empire -kartta ja tietenkin uusia skinejä pelin sankareille.

Pelaajat pääsevät hiomaan myös valmentamista uudessa Coach’s Challengessa, jonka kautta aloitteleva koutsi pääsee valmentamaan itseään alemmalla MMR-tasolla olevia sotureita. Nämä pelaajat puolestaan arvostelevat valmentajansa pelin päätteeksi ja näin koutsi voi nostaa omaa ”Coach Rating” -tasoaan.

Tavallinen rähinäpassi maksaa 8,75 euroa, Level 50 25,50 euroa ja Level 100 39,50 euroa. Voit käydä kurkkaamassa tarkemmat tiedot täältä.

Battle Pass on mennyt hyvin kaupaksi, sillä se on kerännyt alle vuorokaudessa tulevaan palkintopottiin 5 miljoonaa dollaria. TI-turnausten palkintopotit ovat paisuneet vuosi vuodelta, mutta tahti on ollut viimevuosina hidastumaan päin. Vuonna 2017 pottiin kertyi 24,8 miljoonaa dollaria ja vuonna 2018 rahamäärä nousi ”vain” 25,5 miljoonaan.

Kirittävää on myös toisessa mielessä. Jo pitkään Valven operoima The International on ollut kilpapelaamisen kiistaton megatapahtuma, mutta nyt Epic Games haastaa tapahtuman Fortnite World Cup Finals -turnauksella. Kyseisessä kisassa on jaossa huikeat 30 miljoonaa dollaria.

DOTA 2

@DOTA2
The International 2019 Battle Pass has arrived — blog.dota2.com/2019/05/the-in…