Auttaako striimaajana tunnettu Ville ”WILLFEEL” Merinen ENCEn takaisin maailman huipulle? Katso uuden lisäyksen esittelyvideo täältä

© Kuva: ENCE

Mentaalivalmennus CS:GO:n parissa on viime vuosien aikana kasvanut runsaasti, eikä sitä kannata vähätellä yhtään.

CS:GO on peli, jossa henkinen kantti on melkoista valttia. Millisekuntien aikana on tehtävä juuri oikeat valinnat, ja pienet väärät liikkeet saattavat näyttää katsojille suurilta virheiltä, jotka taas tuovat fanit antamaan välitöntä palautetta pelaajille.

Entisen ENCEn mentaalinen vahvuus heikentyi viime vuosien aikana massiivisesti, kun fanit kävivät pelaajien kimppuun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkityksen ja huonojen tulosten vuoksi.

ENCE käytti pelaajien apuna urheilupsykologi Mia Stellbergiä, mutta organisaation GM Niklas Ojalaisen mielestä turhan vähän. ENCEN uuden kokoonpanon julkistuksessa organisaation avuksi palkattiin uusi lisäkäsi, Ville ”WILLFEEL” Meriläinen, jonka tarkoituksena on olla viikottain tekemissä CS-joukkueen kanssa sekä luoda ENCEn sisällä avoin ja positiivinen ilmapiiri.

WILLFEEL on tuore, mutta jo monille tuttu kasvo SuomiTwitchissä. Psykoterapiaa päivätyökseen tekevä terapeutti on noussut Twitchissä isoksi nimeksi puhumalla avoimesti mielenterveydestä ja juurikin mentaalisista asioista.

ENCE julkaisi torstai-iltana uuden kansainvälisen CS:GO-kokoonpanon ja sen lisäksi WILLFEEL palkattiin joukkueen suorituskykyvalmentajaksi.

Lue lisää: Tältä näyttää ENCEn uusi kansainvälinen CS:GO-kokoonpano! Organisaatio kommentoi myös joulukuun tapahtumia

Katso ENCEn tekemä esittely video WILLFEEListä tästä:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.