ztr:n suoritukset kantoivat hedelmää – NiP hankki ruotsalaisnuorukaisen vakituisesti riveihinsä!

NiP-organisaation 17-vuotias Erik ”⁠ztr⁠” Gustafsson esitteli BLAST Premier Spring -turnauksessa kuumia suorituksia, jotka toivat nuorukaiselle vakituisen pelipaikan organisaation ykkösjoukkueesta.

Aiemmin tällä viikolla NiP penkitti Simon ”twist” Eliassonin ja korvaajaksi hankittiin NiP:n akatemiajoukkueesta Erik ”ztr” Gustafsson.

Lue lisää: Ninjas in Pyjamas penkitti Simon ”twist” Eliassonin – tilalle akatemiajoukkueen 17-vuotias lupaus

NiP eteni aina BLAST-turnauksen A-lohkon finaaliin saakka, kunnes BIG oli vahvempi kartoin 2-0. Ruotsalaisjoukkue onnistui kaatamaan ensin Astraliksen kartoin 2-0 ja sen jälkeen BIGin 2-0, mutta finaali oli liikaa.

ztr loisti varsinkin avausottelussa tanskalaista Astralista vastaan. Ruotsalaislupaus esitteli Infernossa huikean 4k:n, jossa hän niputti Astralis-pelaajat A-pommipaikan läheisyydessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juuri ennen finaalia, NiP julkisti uuden kokoonpanon vuodelle 2021, jossa komeili ztr:n nimi. Alun perin nuorukainen nousi akatemiajoukkueesta ykkösjoukkueeseen korvaajan roolissa, mutta hän on selvästi tehnyt suuren vaikutuksen joukkueeseen, joka on päättänyt, että hän tulee pelaamaan kokoonpanossa seuraavissa turnauksissa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.