FC Haka on eFutisliigan ensimmäinen mestari – ennakkosuosikille pronssisija

FC Haka on eFutisliigan ensimmäinen mestari. Kuvassa pokaalia nostavat joukkueen pelaajat Joona ”Krompe” Vaajala (vasemmalla) sekä Jussi ”JaKurrii” Koivuniemi.

FC Hakan Joona ”Krompe” Vaajala ja Jussi ”JaKurrii” Koivuniemi kruunattiin tiistai-iltana ensimmäisen eFutisliigakauden mestariksi, kaadettuaan finaalissa FC Interin Marvin ”Itsmarvinnostime” Gorgeesin ja Kasperi ”Dubax” Nevän puhtaalla 2-0 tuloksella.

Erikoismaininnan ansaitsee mestaruuden lisäksi JaKurrii, joka palkittiin myös Santander Player of the Week -palkinnolla.

– Me tiedettiin se että ollaan hyviä, ja tänään näytettiin se. Yhtään peliä me ei tulla voittamaan seuraavalla kaudella sillä, että ollaan nyt mestareita, eli pitää näyttää parasta myös eFutisliigan toisella kaudella, kommentoi JaKurrii voiton jälkeisessä haastattelussaan.

Pronssia eFutisliigan ensimmäiseltä kaudelta mukaansa nappasi ennakkosuosikki SJK:n Anton ”Anzinho” Korvenaho ja Valtteri ”Valdoboii” Kyrö. Tyhjin käsin, neljännen sijan lunastaneina kotiin studiolta palasivat puolestaan FC Lahden Jeremias ”Jerkosz” Kosamo ja Jesper ”Kingfiti” Lagerblom.

eFutisliigan ensimmäinen kausi pelattiin FIFA 21 -pelissä, PlayStation 4 -konsolilla. Liigaa oli mahdollista seurata YouTubesta, mtv-palvelusta, C Moren suoratoistopalvelusta, sekä Telia TV:stä keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Seuraavan kauden aikataulua ei ole vielä julkaistu.

Lue myös: Tappara kruunattiin eLiigan ensimmäiseksi mestariksi – Erik “Eki” Tammenpää ei hävinnyt avauskaudella yhtään ottelua

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Kuva: Twitter @Krompee


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004