Ninjas in Pyjamas penkitti Simon ”twist” Eliassonin – tilalle akatemiajoukkueen 17-vuotias lupaus

© Kuva: Ninjas in Pyjamas

Ruotsalainen e-urheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamas on ilmoittanut pelaaja- ja henkilöstömuutoksista.

Ninjas in Pyjamas (NIP) on ilmoittanut penkittävänsä 26-vuotiaan Simon ”twist” Eliassonin CS:GO-kokoonpanostaan, jossa twist on viettänyt viimeiset 16 kuukautta.

Maailmanlistan 18. sijalla oleva kokoonpano ei ole suoriutunut hetkeen organisaation haluamalla tavalla. NiP voittanut viimeisistä 12 ottelustaan vain 3, ja sijottui vasta pelatussa cs_summit 7 -turnauksessa jaetulle 5-8. sijalle yhdessä OG:n, FURIAn ja Cloud9:n kanssa.

Päätös siitä, kenet organisaatio penkitti on tehty luultavasti täysin suorituksien perusteella. Twistin rating on ollut viimeisen kolmen kuukauden ajan kokoonpanon huonoin (0.90).

– Twistin siirtäminen aktiivisesta kokoonpanosta ei ollut helppo päätös, mutta jotain oli kuitenkin tehtävä, kommentoi NIP:n operatiivinen johtaja Jonas Gundersen.

– Emme ole kyenneet vapauttamaan tiimissämme olevaa valtavaa potentiaalia ja energiaa, ja ajan myötä tällaisesta energiasta tulee negatiivinen kierre, jota on uskomattoman vaikea murtaa muuttamatta ryhmän dynamiikkaa. Tarvitaan uutta, positiivista ja tuoretta energiaa, ja näin päädyimme muutoksiin niin kokoonpanossa kuin henkilöstössämmekin.

Lue myös: Legendaarinen e-urheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamas uudisti logonsa

Ennen uuden pelaajan kiinnitystä, astuu twistin väliaikaiseksi tuuraajaksi nyt NIP:n akatemiajoukkuessa pelaava 17-vuotias Erik ”⁠ztr⁠” Gustafsson.

– Erik (ztr) on osoittanut lyhyestä ajastaan Ninjoissa ​​huolimatta jo valtavaa työetiikkaa ja potentiaalia. Tämän projektin ideana oli, että se olisi polku ykkösjoukkueeseemme, ja vaikka se nyt tapahtuukin odotettua aikaisemmin, kokeilemme sitä innoissamme, kommentoi Gundersen nuoren lupauksen nostoa pääjoukkueeseen.

Tämän lisäksi, ilmoitti NIP kiinnittäneensä entisen olympiasoutaja ja valmentaja David McGowanin joukkueen suorituskykypäälliköksi, sekä Frederik ”⁠JAEGARN⁠” Anderssonin pääjoukkueen apuvalmentajaksi.

Ninjas in Pyjamasin kokoonpano on nyt:

🇸🇪 Fredrik ”⁠REZ⁠” Sterner
🇸🇪 Nicolas ”⁠Plopski⁠” Gonzalez Zamora
🇸🇪 Tim ”⁠nawwk⁠” Jonasson
🇸🇪 Hampus ”⁠hampus⁠” Poser
🇸🇪 Erik ”⁠ztr⁠” Gustafsson (tuuraaja)

🇸🇪 Björn ”⁠THREAT⁠” Pers (valmentaja)
🇸🇪 Frederik ”⁠JAEGARN⁠” Andersson (apuvalmentaja)

🇸🇪 Simon ”⁠twist⁠” Eliasson (penkitetty)

Lue myös: Minne menee suNny? Kokoonpanon rakentaminen flushan ja autimaticin kanssa kariutumassa

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.