Yksi kaikkien aikojen naispelaajista lopettaa uransa – ”Olen ylpeä, että voin kutsua itseäni legendaksi”

Huhhuh, kiitos kaikesta! Yksi kaikkien aikojen naispelaajista lopettaa uransa. G2 Esportsin Valorant-joukkuetta edustanut ruotsalainen omaa pitkän uran Counter-Strikessa.

30-vuotias legenda Zainab ”zAAz” Turkie ilmoitti torstaina lopettavansa uransa. Ruotsalaisen tilastoista löytyy Counter-Striken joukkuepelaamista jo vuodelta 2005 ja vuodet 2013-2020 meni Counter-Strike: Global Offensiven parissa.

Ruotsalainen konkari koki houkutuksen 2021 Valorantissa ja siirtyi useiden muiden pelaajien tavoin Riot Gamesin uutuuspeliin. XSET Femalen kanssa erityisesti menestystä ei tullut ja kokoonpano pelasi myös CS-turnauksissa.

Joukkue pelasi hetken ilman organisaatio nimellä ”The Originals” ja lopulta G2 kiinnitti superjoukkueen.

Zainab ja hänen joukkueensa on voittanut Riot Gamesin virallisen VCT: Game Changers -turnauksen EMEA-alueella jo kolmesti ja on hallitseva mestari.

Turkie heitti kuitenkin hyvästit faneilleen ja lopetti peliuransa. G2 Gozenin pelaaja kertoi lopetuksesta Twitlongerissa.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

– Nyt on aika sanoa hyvästi kilpailulliselle pelaamiselle. Tämä oli yksi urani vaikeimmista päätöksistä, mutta on aika siirtyä uusiin haasteisiin. Urani lopettaminen tarkoittaa todella paljon minulle. Olen nostanut vuosien aikana useita palkintoja CS 1.5, CS 1.6, CS:GO ja Valorant -peleissä. Olen ylpeä itsestäni ja siitä, että voin kutsua itseäni legendaksi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

G2 Gozen kiinnitti zAAzin korvaajaksi Maryam ”Mary” Maherin.

Lue myös: Nyt se on varmaa! EA muuttaa FIFAn nimen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.