Yeik ”MidOne” Nai Zheng poistuu OG:n Dota 2 -kokoonpanosta

OG on ilmoittanut organisaation ja Dota 2 -pelaaja Yeik ”MidOne” Nai Zhengin teiden eroavan.

OG on ilmoittanut Yeik ”MidOne” Nai Zhengin poistuvan organisaation Dota 2 -joukkueesta. MidOne kerkesi pelata OG:n kokoonpanossa yhteensä 14 kuukautta.

OG:n Dota 2 -kokoonpanon suoritukset ovat näyttäneet heikoilta jo pidemmän aikaa, verrattuna aikaisempien vuosien menestykseen. Organisaatio kertoikin yrittäneensä kaikkensa saadakseen nykyisen kokoonpanon toimimaan, mutta kokee pelaajamuutoksen olevan nyt ainut jäljellä oleva vaihtoehto.

Tilannetta ei ole helpottanut, että carry-roolia pelaava MidOne on joutunut koronapandemian aikana pelaamaan kotoaan Malesiasta käsin normaalia suuremmalla viiveellä, joka on valtava haitta huipputasolla kilpaillessa.

– Haluan kiittää Yeikiä hänen kovasta työstään ja uhrauksistaan, jotka hän on tehnyt OG:lle ja tiimille. Hän on erikoislaatuinen pelaaja, ja on valitettavaa, ettemme saaneet parempia tuloksia yhdessä. Kiitos Yeik ja onnea matkaan, kirjoitti OG:n Dota 2 -joukkueen kapteeni ja organisaation osaomistaja Johan “N0tail” Sundstein.

OG:n Dota 2 -kokoonpano on nyt vailla yhtä pelaajaa:

Topias ”Topson” Taavitsainen
Sébastien ”Ceb” Debs
Martin ”Saksa” Sazdov
Johan ”N0tail” Sundstein

Lue myös: Dota 2 Singapore Major -turnaus pelataan ilman live-yleisöä – koronavirus lyö edelleen jarruja LAN-tapahtumiin

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.

Artikkelikuva: OG Esports


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.