World of Warcraftin uusi lisäosa Shadowlands tuo mukanaan uuden tavan kehittää hahmoaan tasojen 10-50 välillä.

Blizzard ilmoitti BlizzCon 2019 -tapahtumassa julkaisevansa Shadowlands lisäosan World of Warcraftiin vuonna 2020, tarkkaa päivämäärää julkaisulle ei saatu.

Lisäosa tuo WoW:in jo nyt huikealle tarinalle jatkoa, mutta myös pelaajille uuden tavan kehittää hahmoaan.

Blizzard kertoi pelaajien pystyvän Shadowlandsissa valitsemaan, missä lisäosassa haluaa kehittää hahmoaan tasojen 10-50 välillä. Pelaajilla on mahdollisuus myös vaihdella lisäosien välillä, sen mukaan missä haluaa juuri sillä hetkellä kehittää.

Jokaisen lisäosan tarinan läpipelaaminen tuo hahmon lähelle tasoa 50, jonka jälkeen pelaaja voi siirtyä Shadowlandsin alueille kehittämään tasojen 50-60 ajaksi.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, miten tämä todellisuudessa toimii, sillä jotkin pelin alueista ovat nopeammin läpimentäviä kuin toiset. Lisäys on kuitenkin mukava sellaisia pelaajia ajatellen, jotka eivät ole päässeet kokemaan pelin vanhempia lisäosia.

Uudessa lisäosassa pelaajat pääsevät tutustumaan paikkaan nimeltään Shadowlands, jossa sijaitsevat alueet Revendreth, Ardenweald, Maldraxxus sekä Bastion.

Warcraftin tarinan mukaan Shadowlands on ”maailmojen välinen” alue jossa voi kulkea vain kuoltuaan, eli selvästi World of Warcraftin vertaus kiirastulesta.

Shadowlands tuo mukanaan myös uuden ominaisuuden nimeltään Covenants, joka tulee toimimaan samalla periaatteella kuin Legionista tutut Order Hallsit.

Lähteet: Icy-Veins / WoWHead, Kuvat: Blizzard