Vision Strikers tyylitteli Sassin ohi pudotuspeleihin lukemin 2-0 ja EMEA-alueen joukkueiden vaikeudet jatkuvat.

EMEA-alueen joukkueet lähtivät isoin odotuksin Valorantin toiseen kansainväliseen LAN-turnaukseen, mutta Masters 3 ei ole sujunut toivotusti. Kolmen lohkon kärkipaikat ovat jo menneet ohi ja D-lohkossa on erittäin haastavaa Sentinelsin kanssa.

Maanantaina Vision Strikers ja Acend taistelivat lohkovoitosta, mutta Etelä-Korean ylpeys yllätti voittamalla 2-0. Ottelupari ratkesi Goo ”Rb” Sang-Minin nerokkaaseen liikkeeseen Sovalla. Rb ampui kaksi Shock-Dartia kaukaa juuri oikeaan paikkaan ja onnistui tappamaan Santeri ”BONECOLD” Sassin. Tilanteen näet alhaalta.

DRX VS

@DRX_VS
The @AimLab-Sova-Shock-Dart MVP moment #VALORANTMasters

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Vision Strikers ja Acend aloittivat otteluparin Havenilla. 12 ottelun voittoputkessa oleva VS on pelannut eniten Havenia ja se näkyi varmoissa otteissa. 18-vuotias Yu ”BuZz” Byung-chul jätti Jettien välisessä taistelussa taakseen turkkilaistähti Mehmet Yağız ”cNed” İpekin. 13-7 voitossa BuZz sai 27 tappoa ja cNed 13.

Seuraavaksi joukkueet suuntasivat Iceboxiin, joka käynnistyi VS:n 5-0 johdolla. Acend pääsi vielä mukaan ja ensimmäinen puolisko päättyi lukemiin 7-5. Myös toinen pistoolikierros meni Vision Strikersin hyväksi ja lopuksi kartta päättyi tyylikkäästi 13-9. Molemmat Viperit pelasivat loistavan kartan, sillä BONECOLD otti 21 tappoa ja Myeongkwan ”MaKo” Kim 24.

A-lohkon kärkipaikan lunasti Vision Strikers. Pohjois-Amerikan joukkueet onnistuivat toisissa lohkoissa, sillä Team Envy on 2-0 B-lohkossa ja 100 Thieves 2-0 C-lohkossa. D-lohkossa myös Sentinels on tilanteessa 2-0, mutta lohko pelataan erilaisella formaatilla, sillä Bren Esports ei päässyt osallistumaan turnaukseen ja mukana on vain kolme joukkuetta.

Tiistaina nähdään kolme ottelua: G2 Esports vs. F4Q, Vivo Keyd vs. ZETA Division ja Crazy Raccoon vs. Havan Liberty.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Turnauksen tiedot

  • Joukkueiden määrä: 15
  • Palkintopotti: 700,000 dollaria
  • Sijainti: Verti Music Hall, Berliini, Saksa
  • Järjestäjä: Riot Games
  • Sarja: VCT
  • Formaatti: Double Elimination -lohkovaihe & Single Elimination -pudotuspelit.
  • Ottelut: Kaikki bo3 (finaali bo5)
  • Mistä katsoa pelejä? Twitch & Youtube

Lisätietoja/lähteet: VCT, Liquipedia, VLR, The Spike

Lue myös: 100 Thieves varasti pudotuspelipaikan! Ottelupari tarjosi loistavia clutcheja

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!