100 Thieves varasti pudotuspelipaikan! Ottelupari tarjosi loistavia clutcheja

100 Thieves varasti pudotuspelipaikan Gambitilta Berliinin Masters 3 -turnauksessa Valorantissa. Ottelupari tarjosi katsojille huikeita clutcheja.

Sunnuntaina tapahtui Verti Music Hallissa urakalla, kun Valorantin suurimmassa LAN-turnauksessa nähtiin kolme ottelua. 100 Thieves oli ensimmäinen joukkue, joka lunasti pudotuspelipaikan kahdella voitolla.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Gambit Esports ja 100 Thieves ottelivat sunnuntaina ja venäläisjoukkue jatkoi siitä, mihin ensimmäisessä ottelussa jäi. Ascent meni isosti 13-5 Gambitin hyväksi ja 100T ei pystynyt vastaamaan mitenkään venäläisten puolustukseen. Nikita ”d3ffo” Sudakov pisti kartassa nätin ässän ja huikean 1vs4 clutchin.

Toiseen karttaan Gambit lähti samalla asenteella ja Icebox oli menossa selvästi joukkueen hyväksi. Gambit johti jopa 11-3, mutta sen jälkeen 100 Thieves voitti jopa 10 kierrosta putkeen ja varasti kartan itselleen. Viimeisellä kierroksella konkaripelaaja Spencer ”Hiko” Martin joutui tilanteeseen, missä hän oli yksin kolmea pelaajaa vastaan. Hiko on tunnettu clutcheistaan ja jälleen kerran hän onnistui siinä. 100T sulki kartan 11-13.

Splittiin 100 Thieves hyppäsi sisuuntuneena ja puolusti 3-9 puoliskon. Tämän jälkeen alkoi taas näkymään upeita clutcheja:

Myös Gambitin agenttivalikoima sopi paremmin puolustukseen ja se näkyi. Venäläiset eivät kuitenkaan onnistuneet comebackissa ja 100T vei 10-13.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Peter ”Asuna” Mazuryk onnistui ottamaan otteluparissa jopa 15 avaustappoa ja kuoli ensimmäisenä 13 kertaa. Bogdan ”sheydos” Naumov sai 10 avaustappoa, mutta kuoli vain kolmesti ensimmäisenä. Hiko sai ottelussa 40-39 tilastot, mutta hänen clutchien tärkeyttä ei voi vähätellä.

– Olen aina ollut sellainen, joka suoriutuu parhaiten paineen alla. Aina kun menen cluctchiin, oli se sitten 1vs5 tai 1vs1, tai joku muu, niin tunnen, että aivoni liikkuvat nopeammin, Hiko kertoi VLR.gg:n haastattelussa.

100 Thieves on ensimmäinen joukkue pudotuspeleissä sen jälkeen, kun he onnistuivat altavastaajana kaatamaan Gambitin.

– Tuntuu hyvältä tulla tänne ja näyttää sellaisia esityksiä, mitä meidän pitääkin tehdä. Tämä ei ole yllätys. Tätä varten tämä joukkue on rakennettu, Hiko lisäsi.

Turnauksen tiedot

 • Joukkueiden määrä: 15
 • Palkintopotti: 700,000 dollaria
 • Sijainti: Verti Music Hall, Berliini, Saksa
 • Järjestäjä: Riot Games
 • Sarja: VCT
 • Formaatti: Double Elimination -lohkovaihe & Single Elimination -pudotuspelit.
 • Ottelut: Kaikki bo3 (finaali bo5)
 • Mistä katsoa pelejä? Twitch & Youtube 
 • Onnistuuko suomeksi seuraaminen? Kyllä. FEL lähettää pelejä suomeksi.

Lisätietoja/lähteet: VCTLiquipediaVLR, The Spike

Lue myös: Huhut: ScreaMin veli on liittymässä Team Liquidin Valorant-kokoonpanoon

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
 • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
 • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.