Hltv ja Dexerto uutisoivat, että Virtus Pro pelaa liigassa eri nimellä. VP:n CS-joukkue ei saa pelata oman organisaation alla, joten kokoonpano nähdään nimellä ”Outsiders”.

Virtus Pron CS-joukkue tulee pelaamaan ESL Pro Leaguen 15:n kauden eri nimellä, kertoo Hltv.org’in ja Dexerton lähteet. ESL on asettanut rajoitteita venäläisille organisaatioille ja VP on yksi heistä.

Lue myös: ESL sallii Gambitin tai VP:n osallistumisen liigaan ilman organisaatioita

Virtus Pron CS-joukkueessa pelaa kaksi venäläistä: Dzhami ”Jame” Ali ja Evgeniy ”FL1T” Lebedev, kaksi kazakstanilaispelaaja: Aleksei ”Qikert” Golubev ja Timur ”buster” Tulepov sekä yksi latvialainen: Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskis.

VP:n joukkue tulee pelaamaan ESL:n rajoitteiden mukaan neutraalilla nimellä. ”Outsiders” on B-lohkossa Team Vitalityn, FaZe Clanin, ENCEn, FURIA Esportsin ja Sproutin kanssa. Lohkon olisi tarkoitus käynnistyä 16. maaliskuuta Saksassa.

Organisaatio otti 4. maaliskuuta kantaa rajoitteisiin ja syytti tilannetta loistavaksi esimerkiksi cancel-kulttuurista. VP tukee pelaajien päätöstä pelata eri nimellä.

Virtus.pro

@virtuspro
Addressing ESL Pro League statement on Virtus.pro.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Kuva: Adela Sznajder/ ESL

Lue myös: Valokeilassa eSM-liigassa pelaava Aleksi Aalto – ”Ensimmäiset tunnit meni touchpadilla”

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!