Steamin ja Epic Games Storen joulualennukset ovat pyörähtäneet käyntiin täydellä tohinalla. Totuttuun tapaan tarjolla on mittava nippu pelejä, joiden hinnat on poljettu minimiin.

Valven operoima Steam tarjoaa jouluisten hintojen lisäksi mahdollisuuden hankkia talvipoletteja, joita käyttämällä pelaajat voivat saada lisää alennusta peleistä tai esimerkiksi lunastaa erilaisia jouluisia koristeita omaa Steam-tiliä piristämään. Tarjolla on myös virtuaalinen takka, jota pääsee ihastelemaan täältä.

Puolestaan Epic Games Store tarjoaa koko loppuvuoden ajan ilmaisia pelejä käyttäjiensä iloksi. Luonnollisesti myös palvelun pelien hintaa on laskettu lähes kauttaaltaan, ja esimerkiksi suomalaisen Remedy Entertainmentin kehittämän Control-pelin saa lunastettu 40,19 euron hintaan.

LUE MYÖS: Epic Games Storen joulun ilmaispeli nro 1: Into the Breach

Näiden palvelujen lisäksi myös eri konsolien verkkopalvelut tarjoavat pelejä varsin kohtuulliseen hintaan. Esimerkiksi Nintendo on asettanut varsin mittavan joukon nimikkeitä myyntiin polkuhintaan eShopissa. Ale-pelien joukossa on kuitenkin harmittavan vähän Nintendon omia teoksia.