Valve julkaisi pelaajien nimikirjoitustarrat tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. CS:GO:n majoreiden mestarit saivat oman kapselin.

PGL Major Stockholm 2021 -turnaus päättyi sunnuntaina, mutta fanit joutuivat odottamaan pelaajien nimikirjoitustarroja muutaman päivän. Natus Vincere dominoi Tukholmassa ja pääsi nostamaan Avicii Arenalla pokaalia.

Finaalissa G2 Esports kaatui tyylikkäästi 2-0 ja NaVi tienasi miljoona dollaria.

Lue myös: Kommentti: Natus Vinceren voitto oli dominoivin koko CS:GO:n historiassa majoreiden suhteen

Valve julkaisi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kaksi tarrakapselia. Counter-Strike: Global Offensiven sisältä voi ostaa Champions -kapselin, josta löytyy vain Natus Vinceren pelaajien nimikirjoitukset. Toinen on finalists -kapseli, joka kattaa Legends Stagen joukkueiden nimikirjoitukset poislukien Natus Vinceren.

Jos Valerii ”b1t” Vakhovskyin, Ilya ”Perfecto” Zalutskiyn, Kirill ”Boombl4” Mikhaylovin, Denis ”electronic” Sharipovin ja Oleksandr ”s1mple” Kostylievin nimikirjoitukset kiinnostaa, niin kannattaa suunnata Champions -kapselin pariin.

Tarjolla olevat versiot tarroissa ovat normaali, holo ja kultainen. Yksi kapseli maksaa 0,85€. Hintoja sekä tarrat pääset selaamaan tästä.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Lue myös: The Verkkars sai kappaleensa jälleen CS:GO Music Kit valikoimaan

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä!