Suomalainen CS:GO aiheisia kappaleita tekevä yhtye The Verkkars on saanut uusimman kappaleensa jälleen pelaajien ostettatavaksi music kit valikoimaan.

Suomalainen The Verkkars nimeä kantava duo räjähti kansainväliseen suosioon julkaisemallaan EZ4ENCE kappaleella vuonna 2019. Ensimmäistä kappaletta on kuunneltu Spotifyssä sekä Youtubessa yhteensä yli 20 miljoonaa kertaa. Kaksikon uusin rallatus on Jordan ”n0thing” Gilbertin kanssa yhdessä tehty Flashbang Dance.

Lue myös: Natus Vincere on PGL Majoreiden mestari! s1mple täysin pysäyttämätön

TheVerkkars

@verkkars
Flashbang dance music kit OUT NOW!💥💥

Jos tweetti ei näy voit katsoa sen täältä!

Uransa lopettanu ex-CS:GO pelaaja on nähty usein räppäämässä streamatessaan kesken clutchien, ja nyt jenkki on hypännyt musiikkiteollisuuden kelkkaan. Kappale juontaa juurensa n0thingin legendaariseen valokranaatti tanssiin ja The Verkkars -tyylisesti musiikkivideolla on mukana hulvaton tanssi.

The Verkkars on ilmiö, jonka varmaan jokainen CS:GO pro skeneä seuraava ihminen tietää ympäri maailmaa. Duo on selkeästi lähtenyt isommalle lätäkölle kalaan, sillä viimeisimmät julkaisut ovat olleet englanninkielisiä. Jotain kaksikon suosiosta kertoo se, että he olivat livenä esiintymässä PGL Majoreiden stagella Gilbertin kanssa!

Jos video ei näy voit katsoa sen täältä!

Ota eurheilu.org seurantaan Twitterissä!