Valve iski pahasuisia CS:GO-pelaajia vastaan automaattisella mykistyksellä

eurheilu cs:go

Valve on iskenyt pahasuisia pelaajia vastaan uudessa CS:GO-päivityksessä, jonka myötä myrkylliset pelaajat ovat ottelun alkaessa oletusarvoisesti hiljennettyjä.

Tätä ennen muiden pelaajien on täytynyt itse hiljentää rääväsuiset kanssapelaajat, mutta toissapäivänä julkistetussa päivityksessä peli hiljentää kaikki soturit, jotka ovat saaneet tarpeeksi ilmoituksia ääniviestinnän väärinkäytöstä.

Järjestelmä ei kuitenkaan välittömästi anna satikutia pelaajille, jotka purkavat turhautumistaan muihin pelaajiin. Ennen sanktiota peli varoittaa käyttäjää siitä, että tämä on saanut tavallista enemmän ilmoituksia ääniviestinnän väärinkäytöstä. Jos kuitenkin törkyinen puheenparsi jatkuu, niin pelaaja saa osakseen automaattisen mykistyksen.

Automaattisesta mykistyksestä pääsee eroon keräämällä tarpeeksi XP:tä, jonka jälkeen pelaaja voi jälleen raakkua mikkiin sielunsa kyllyydestä (tai ainakin seuraavaan estoon saakka).

Valve on myös ottanut huomioon ne pelaajat, jotka saattavat pyrkiä hyödyntämään järjestelmää. Tämän takia esimerkiksi tilit, jotka eivät ole keränneet kokemusta tai jotka spämmäävät ilmoituksia, eivät vaikuta sanktioiden antamiseen.