Valmentajasta takaisin pelaajaksi – NiP signeeraasi CS-legenda Ex6TenZin Valorant-kokoonpanoonsa!

© Kuva: DreamHack

Ruotsalainen e-urheiluorganisaatio NiP kasvatti Valorant-kokoonpanoansa Kévin ”Ex6TenZ” Droolansilla.

Kévin ”Ex6TenZ” Droolans lopetti CS-uransa vuonna 2019, kun GamerLegion päätti penkittää belgialaispelaajan kokoonpanostaan. Tämän jälkeen Ex6TenZ tavoitteli uraa valmentajana, mutta se kuihtui nopeasti kasaan.

Seuraava vaihe elämässä löytyi Riot Gamesin Valorant-pelin parista, johon hänen ystävänsä Mathieu ”Maniac” Quiquerez patisteli mukaan.

Ura Valorantissa lähti valoisasti käyntiin, eikä selvästikään CS-hammas kolkotellut enää takaisin Valven tekemään FPS-peliin. vaikka tarjouksia tuli lukuisilta joukkueilta.

Ex6TenZ aloitti Valorantin yhdessä entisten CS:GO-ammattilaisten kanssa, kuten Vincent ”Happy” Cervonin ja Mathieu ”Maniac” Quiquerezin. StartedFromCS -joukkueen jälkeen 30-vuotias konkari pelasi ranskalaisessa L’institut-joukkueessa, kunnes NiP otti häneen yhteyttä.

Ura lähti lopulliseen nousukiitoon viimeistään 22. joulukuuta, kun NiP ilmoitti signeeranneen Ex6TenZin kokoonpanoonsa.

– On kunnia liittyä NiP:n riveihin ja tiedä mitä se tarkoittaa ja mitä minulta odotetaan. Tällaista tiimiä edustat ylpeänä. Kun jäin eläkkeelle CS:stä ja vaihdoin valmentajaksi, sanoin itselleni, että minun ei pitäisi kiirehtiä siihen, koska tarvitsin ehdottomasti lepoa G2- ja GamerLegion-projektien jälkeen. Otin ansaitun vapaan ja tein asioita, joita halusin tehdä pitkään, Ex6TenZ kertoi NiP:n verkkosivuilla.

NiP:n Valorant-kokoonpano:

🇧🇦 Emir ”ryhme” Muminovic
🇫🇷 Charles ”CREA”Beauvious
🇷🇺 Egor ”chiwawa” Stepanyuk
🇷🇺 Yaroslav ”Jady” Nikolaev
🇧🇪 Kevin ”Ex6TenZ” Droolans

Ota eurheilu.org seurantaan myös Twitterissä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.