Uskotteko kotona? HAVU murskasi ENCEn 16-0 valmentajan kanssa

© Kuva: HAVU Gaming

Tätä voi olla vaikeaa uskoa, mutta HAVU murskasi ENCEn 16-0 valmentajan kanssa Funspark ULTI 2021 -turnauksen pudotuspeleissä toisessa kartassa. HAVU joutui pelaamaan Taneli ”diSTURBED” Veikkolan kanssa.

Suomen paras CS:GO -joukkue HAVU laittoi sunnuntaina Jemi ”⁠jemi⁠” Mäkisen penkille ja heti seuraavana päivänä oli pelattavaa, joten valmentaja Taneli ”diSTURBED” Veikkola ryntäsi hätiin. HAVUn onneksi Veikkola on entinen kilpapelaaja ja kuului ensimmäiseen suomalaiseen kokoonpanoon, joka pelasi CS:GO:n major-turnauksessa. Pelaajaura loppui 2017, joten aikaa on kerennyt vieriä useampi vuosi.

Jos twiitti ei näy, niin voit katsoa sen tästä.

Joukkueet valitsivat kartoiksi Vertigon, Dust2:n ja Nuken. ENCE poisti ensimmäisenä Overpassin ja HAVU Ancientin.

Joonas ”doto” Forss avasi vauhdilla peliä Vertigossa ja oli 7-16 voiton takuumies. Valmentajaan peli ei kaatunut, sillä disturbed sai 10 tappoa ja Lasse ”ZOREE” Uronen yhdeksän.

Seuraavaan karttaan pyyhittiin tappion pölyt ja Dust2 alkoi vauhdikkaasti HAVUn hyväksi 4-0 ja Veikkola pelasi mukavilla 6-0 tilastoilla. Vaikka Tanelin tahti hiipui loistavan aloituksen jälkeen, niin HAVU murskasi ENCEN ensimmäisellä puoliskolla 0-15. Pistoolikierroksella ENCE yritti saada hyökkäyksen käyntiin, mutta disturbed pysäytti nopealla tapolla ja Sami ”xseveN” Laasanen keräsi marjat.

Päivitys: ENCE voitti otteluparin 2-1. Olek ”hades” Miskiewicz otti viimeisessä kartassa Nukessa huimat 32 tappoa ja kartta meni ENCEn hyväksi 16-5.

Kuva: HAVU Gaming

Lue myös: HAVUn Taneli “disturbed” Veikkola palaa tositoimiin!

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.