Jemi “jemi” Mäkinen on siirretty aktiivisesta rosterista penkillä joukkueen heikkojen edesottamusten jäljiltä, jonka myötä HAVUn Taneli “diSTURBED” Veikkola palaa tositoimiin valmentajan paikalta. Pesti on toki väliaikainen, mutta on mielenkiintoista nähdä, että miten joukkue suoriutuu valmentajan siirtyessä pelikentälle.

Changes in HAVU CS:GO, @jemiCSGO has been benched

Read more: havu.gg/blogs/news/jem…

#HAVUJA

Jos tweetti ei näy, voit katsoa sen tästä!

On toki varsin selvää, ettei Veikkola tule olemaan sateentekijä. Edellisen kerran herra nähtiin pelikentällä United Masters League Season 2 -turnauksen ottelussa Aristocracya vastaan 22.11.2019, jolloin disturbed pelasi muutaman kierroksen ajan.

Viimeisin kokonainen ottelu on tammikuulta 2019, kun HAVU kohtasi Endpointin ESEA MDL Season 29 Europe Relegation -tapahtumassa. HAVU hävisi kyseisen ottelusarjan 2-1, ja Veikkolan tilastot olivat 40-51, 70.6ADR sekä 0.97 HLTV rating.

Kuka jemin korvaajaksi nousee on vielä epäselvää, mutta ideaalitilanteessa uusi pelaaja löytyisi mahdollisimman pian, jotta Veikkola pääsee takaisin oman pestinsä pariin.

Ensimmäisen kerran Veikkola nähdään tositoimissa tänään 14. kesäkuuta klo 13.00 alkavassa ottelussa, kun HAVU kohtaa ENCEn Funspark ULTI 2021 Europe Playoffs 1 -tapahtumassa. Ottelua pääset seuraamaan kätevästi tämän linkin takaa.

HAVU:n kokoonpano jemin penkittämisen myötä näyttää tältä:

  • Jani “Aerial” Jussila
  • Sami “xseveN” Laasanen
  • Lasse “ZOREE” Uronen
  • Olli “sLowi” Pitkänen
  • Taneli “disturbed” Veikkola / Stand-in (Valmentaja)

Lue myös: OG pelasi tiensä ison turnauksen finaaliin – vastassa maailmanlistan ykkönen

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!