Activision ja Infinity Ward ovat yrittäneet pitää kaikki tiedot odotetusta Modern Warfaren Battle Royale -pelimuodosta tiukasti salassa, mutta tubettaja vuosi vahingossa kokonaisen esittelyvideon.

Call of Duty -sisältöön keskittynyt YouTube-kanava ”Chaos” julkaisi ennenaikaisesti kokonaisen esittelyvideon uudesta Warzone -pelimuodosta. Video otettiin luonnollisesti hyvin vikkelästi alas ja sitä ei löydy enää edes listaamattomana, mutta onneksi nopearefleksiset fanit saivat sen kaapattua talteen. Kopio videosta löytyy DailyMotionin sivulta, sekä alta:

https://www.dailymotion.com/video/x7slbiz

Chaos oli yksi Warzonea ennakkoon kokeilemaan päässeistä ja hän esittelee videollaan pelimuodon erittäin perusteellisesti. Hänen mukaansa pelimuoto tulee olemaan ilmaiseksi kaikkien pelattavissa, eikä sitä varten tarvitse omistaa Modern Warfarea. PC, PlayStation ja Xbox -pelaajat pääsevät kaikki pelaamaan yhdessä jopa 200 pelaajan palvelimilla.

Warzonessa pääsee kamppailemaan yksin tai maksimissaan kolmen pelaajan tiimeissä. Tarjolla on myös kaksi erilaista pelimuotoa: perinteinen Battle Royale ja sen lisäksi ilmeisesti rahan keräämiseen keskittyvä Plunder.

Chaos toteaa videollaan uuden pelimuodon saapuvan ”hyvin pian”, mutta koska video oli tarkoitettu julkaistavaksi vasta myöhemmin, median julkaisukiellon loputtua, on vaikea sanoa mitä ”hyvin pian” oikeasti tarkoittaa.

 

Kuva: Activision.