Tiedonhaku ei mennyt nappiin – Kuva hiertyneestä pepusta johti määräaikaiseen porttikieltoon Twitchistä

Striimaamisen kanssa kannattaa olla tarkkana, varsinkin jos surffailet verkossa yleisösi katsellessa. Palvelu ei nimittäin juuri tee eroa tahallisen asiattomuuden ja vahinkojen välillä.

Puolalainen striimaaja h2_gucio selasi omassa lähetyksessään Wikipediaa, minkä voisi ajatella olevan suhteellisen turvallinen paikka suorassakin lähetyksessä. Tiedon etsimisen syynä oli yhden katsojan mainitsema termi ”baby powder” (vauvantalkki). Englanninkielinen ilmaisu oli hänelle outo, joten hän turvautui etsimään vastausta Wikipediasta.

Sivustolle saavuttuaan H2_gucio ei kuitenkaan ottanut huomioon sitä, että hiiren pitäminen Wikipedian avainsanojen yläpuolella tuo nykyään esiin pienen ponnahdusikkunan, jossa on tiivistelmä kyseisestä termistä. Striimaaja ei tajunnut tätä, kun hän siirsi hiiren ”diaper rush” -termin yläpuolelle. Hänen kauhukseen tämä ponnautti esiin – varsin kivuliaan näköisen – kuvan hiertyneestä takapuolesta.

Mahtavan kirkaisun säestämänä striimaaja päätyi äkkiä siirtymään pois Wikipediasta. Tämä ei kuitenkaan auttanut, sillä lähes heti tämän jälkeen h2_gucio sai määräaikaisen eston Twitchiin. Toistaiseksi ei ole täyttä varmuutta oliko eston syynä vilahtanut takapuoli, mutta tämä on enemmän kuin todennäköistä. Porttikielto on kuitenkin herättänyt pahennusta, sillä kyseessä oli lääketieteellinen kuva, joka näkyi alle sekunnin ja koko tapaus oli mitä ilmeisemmin vahinko.

Alla video, joka sisältää erittäin kivuliaan näköisen takamuksen. Katsominen omalla vastuulla.

Lähde: Dexerto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.