Natus Vincere on PGL Majoreiden mestari! s1mple oli täysin pysäyttämätön sunnuntai-iltana. G2 Esports kaatui kahden kartan jälkeen.

PGL Major Stockholm 2021 -turnaus päättyi sunnuntai-iltana ja CS:GO:n uusi major-voittaja on Natus Vincere. NaVi kaatoi G2 Esportsin lukemin 2-0. Joukkue oli täysin ylivoimainen majoreilla, sillä se ei hävinnyt yhtään karttaa.

Joukkueet käynnistivät taistelun mestaruudesta uudessa kartassa. Ancient oli ukrainalaisen supertähden Aleksandr ”s1mple” Kostylievin leikkikenttä. Supertähti johdatti joukkueen 16-11 voittoon ensimmäisessä kartassa. Aleksandr sai 32 tappoa ja 11 niistä oli AWP:n avulla.

Seuraavaksi edessä oli Natus Vinceren valitsema Nuke. G2 voitti ensimmäisen puolen 10-5 ja pääsi ensimmäisenä 15 kierrokseen, mutta sen jälkeen alkoi ongelmat. 15-12 G2 oli lähellä viedä otteluparin kolmanteen karttaan. Tilanne oli 2vs2 ja Nikola ”NiKo” Kovac pääsi ampumaan paikalla olevaa vihollista selkään, mutta epäonnistui ja NaVi vei kierroksen. Lopulta jatkoaika kutsui ja itseluottamus oli täysin Natus Vinceren puolella. G2 otti 16-15 johdon, mutta NaVi pääsi yhden kierroksen päähän voitosta. NiKo hoiti tilanteeksi 18-18 ja uusi jatkoaika oli edessä. Toinen jatkoaika oli tarpeeksi ja Natus Vincere kruunattiin mestariksi lukemin 19-22.

Kostyliev keräsi kahteen karttaan 72 tappoa ja kuoli vain 41 kertaa. Rating oli jopa 1.51 majoreiden finaalissa.

IVY-alueen jättiläinen pääsi aloittamaan juhlat Avicii Arenalla. Natus Vincere sai hienon pokaalin lisäksi miljoona dollaria. Toisesta sijasta irtosi 300,000 dollaria.

Majoreiden infopaketti

  • Turnaus: PGL Major Stockholm 2021
  • Sijainti: Ruotsi, Tukholma
  • Joukkueiden määrä: 24
  • Milloin: 26.10-7.11.
  • Palkintopotti: 2 miljoonaa dollaria
  • Järjestäjä: PGL/Valve

Lue myös: Thorin vitsaili Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkityksen syystä videolla

Ota eurheilu.org haltuun myös Twitterissä!