Turner ”Tfue” Tenney paljasti löyttäytyvänsä yhteen vähemmän tunnetun pelaajan ”Scopedin” kanssa.

Fortniten Winter Royale pyörähtää käyntiin perjantaina 20. joulukuuta ja monet huippupelaajat ovat kuumeisesti miettineet parivalintojaan Duo-pelimuodolla pelattavaan turnaukseen.

LUE MYÖS: Fortnite-prot kritisoivat Winter Royalen palkintorahojen jakautumista – jaossa yhteensä 15 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti

Fortniten huippunimi Turner ”Tfue” Tenney paljasti oman valintansa Twitterissä:

Tfue

@Tfue
My Official Duo for Winter Royale 🏆

Huipputähden partneriksi lähtevä ”Scoped” voi olla monelle tuntemattomampi nimi, mutta Tfuen lähetyksiä seuraaville valinta ei ilmeisesti ollut valtaisa yllätys. Scopedin saavutukset ovat kuitenkin kiitettäviä, vaikka eivät olekkaan aivan pelin ehdotonta kärkeä.

Scoped pelaa Fortniteä PC:llä ohjaimella, mikä on ollut kuuma puheenaihe pelin yhteisössä viime aikoina. Monien mielestä ohjaimella pelaavilla on epäreilu etulyöntiasema PC:llä yli-innokkaan tähtäysavustuksen takia. Toistaiseksi Epic Games on kuitenkin sallinut ohjaimella pelaavien osallistua turnauksiin normaalisti PC -turnauksissakin.

LUE MYÖS: Tfue ja Cloak kiusoittelivat ohjaimella Fortniteä pelaavaa joukkuekaveriaan – NICKMERCS hiljensi kaksikon erinomaisella suorituksella

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Tfue, kuvakaappaus.