Fortnitessä on mahdollista pelata muiden alustojen pelaajia vastaan, joten pelaajilla voi olla käytössään erilaisia ohjainjärjestelyjä.

Tarkkaan hiiri ja näppäimistö yhdistelmään luottavat Turner ”Tfue” Tenney ja Dennis ”Cloak” Lepore lyöttäytyivät yhteen erittäin taidokkaan ohjaimella pelaavan Nick ”NICKMERCS” Kolcheffin kanssa Brazil Cash Cupissa.

Ohjaimilla pelaavat saavat tasoitusta niin sanotulla aim assistilla, joka auttaa tähtäämään tarkemmin hiireen verrattuna epätarkemmalla ohjaimen tatilla.

Hiiri ja näppis -kombolla räiskivät PC-pelaajat tykkäävät naureskella ohjaimilla pelaavien apupyörille, mutta vielä enemmän harmistusta aiheuttaa mobiilipelaajilla käytössä oleva automaattinen tulitus, joka napsauttaa tarkkoja laukauksia aina pelaajan osuessa keskelle tähtäintä.

Ohjaimella pelaava NICKMERCS joutui kestämään aim assist -vitsejä tovin, mutta pääsi näpäyttämään melkoisesti takaisin, kun Tfue ja Cloak molemmat tipahtivat ja kirosivat mobiililaitteilla pelaavien apuominaisuuksia. NICKMERCS syöksyi paikalle paikkaamaan tilannetta näyttävästi. ”Hienoa! Ei haittaa, vaikka vastustajat pelaavat kännyköillä, meillä on kaveri, joka pelaa ohjaimella”, vitsaili Cloak:

FaZe Clanin jäsen NICKMERCS joutui kestämään vitsejä vielä pelin loppuun asti, mutta hän pääsi ainakin vähän tiputtamaan ylimielisiä PC-pelaajia lähemmäs maan pintaa. Hän näytti myös arvonsa pelin lopussa olemalla korvaamaton osa kolmikon joukkuetta.

 

Lähde: Dexerto.com.

Kuva: Kuvituskuva.